İşlemciyi %100 kullanmak zararlı mı?

Faruk_123

Centipat
Daha fazla  
Benim işlemcim Dying Light 2'de %100 çalışıyor. Oyunu bazı günler 1-2 saat bazen de 6-7 saat oynadığım oluyor bunun işlemciye zararı olur mu? Olursa nasıl bir zararı olur?

Dosya Ekleri

• image.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim işlemcim Dying Light 2'de %100 çalışıyor. Oyunu bazı günler 1-2 saat bazen de 6-7 saat oynadığım oluyor bunun işlemciye zararı olur mu? Olursa nasıl bir zararı olur?
Oyun bilgisayarı ise hiçbir şey olmaz işlemci kullanılarak bozulan bir şey değil.

Kullanmasının zararı olmaz diye biliyorum.

İşlemci %100 kullanmanın zararı yok bozman çok zor diye biliyorum fakat ekran kartı kullanımın düşükse darboğaza neden olur bu.

Isinmiyorsa sıkıntı yok.

Zararı falan olmaz kardeşim. Bu bilgisayar parçaları her şeye dayanıklıdır. Bir bilgisayar tamircisi olarak söylüyorum.

Eğer bu şekilde bilgisayarı hiç kapatmadan 3 ay soğutmasız çalıştırırsanız bozulur. Yani şu anki bilgisayarınızı bozmak için çaba lazım.

Sisteminiz benimki gibi tarihi eser değilse bir sorun oluşturmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…