Remexia Kilopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #1 Dostlar selam. 11 yıllık bilgisayarım dün itibariyle beni yarı yolda bıraktı. Çok sinirlendim. Bütün parçaları söktüm ve işlemcimi bıçakladım Bu arada fotoğrafları hesap makinesi ile çektiğim doğrudur. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2015
Dostlar selam. 11 yıllık bilgisayarım dün itibariyle beni yarı yolda bıraktı. Çok sinirlendim. Bütün parçaları söktüm ve işlemcimi bıçakladım Bu arada fotoğrafları hesap makinesi ile çektiğim doğrudur.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #2 Keşke işlemcinin üstündeki plakayı da çıkartsaymışsın, bizde çekirdek görürdük
W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #3 Köşesinden delip anahtarlık yapabilirdin.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #4 Süper fikirmiş bende E5500'üme yapsam mı diye düşünmedim değil
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #5 Fx 8350'ye daldığım bir videom vardı bir saniye bulayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Fx 8350'ye daldığım bir videom vardı bir saniye bulayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.346 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2015 #6 MR.White dedi: Fx 8350'ye daldığım bir videom vardı bir saniye bulayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Fakirlik kokan videolar izlerken kendimi Hawaii plajında buldum.
MR.White dedi: Fx 8350'ye daldığım bir videom vardı bir saniye bulayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Fakirlik kokan videolar izlerken kendimi Hawaii plajında buldum.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #7 MR.White dedi: Fx 8350'ye daldığım bir videom vardı bir saniye bulayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Acıdım işlemciye 1 saat uğraşırdım ama öyle yapmazdım, neden yaptın ki?
MR.White dedi: Fx 8350'ye daldığım bir videom vardı bir saniye bulayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Acıdım işlemciye 1 saat uğraşırdım ama öyle yapmazdım, neden yaptın ki?
D deepdark0 Ziyaretçi 16 Haziran 2015 #8 Hemen öldü mü ? Çok acı çekti mi ? İyi intikam almışsın ama emeklilik onun hakkı artık. Bir ihtiyacı olanın işine yarar idi belki kasa.
Hemen öldü mü ? Çok acı çekti mi ? İyi intikam almışsın ama emeklilik onun hakkı artık. Bir ihtiyacı olanın işine yarar idi belki kasa.
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #9 Arkadaşlar zaten İşlemcinin pini mağara adamı tarafından kırılmıştı bende acısına son verdim.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.634 Makaleler 21 Çözümler 97 16 Haziran 2015 #10 Hangi model di işlemci ?