A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #1 Bu sorun aylardır sürüyor ve ben bu sorun yüzünden işlemcime yüklenemiyorum. Sorunun kaynağı nedir acaba?
Bu sorun aylardır sürüyor ve ben bu sorun yüzünden işlemcime yüklenemiyorum. Sorunun kaynağı nedir acaba?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #2 Daha fazla yük çekmesi ve PSU nun daha fazla ısınması. Bu yüzden de fan daha devirli çalışıp ses yapması olabilir. Veya daha fazla yüke binince coil whine yapıyor olabilir.
Daha fazla yük çekmesi ve PSU nun daha fazla ısınması. Bu yüzden de fan daha devirli çalışıp ses yapması olabilir. Veya daha fazla yüke binince coil whine yapıyor olabilir.
A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #3 Mehmet A dedi: Daha fazla yük çekmesi ve PSU nun daha fazla ısınması. Bu yüzden de fan daha devirli çalışıp ses yapması olabilir. Veya daha fazla yüke binince coil whine yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bencede Coil Whine yapıyor. (psu'nun markasını bilmiyorum ama dandik birşey olduğunu biliyorum. )
Mehmet A dedi: Daha fazla yük çekmesi ve PSU nun daha fazla ısınması. Bu yüzden de fan daha devirli çalışıp ses yapması olabilir. Veya daha fazla yüke binince coil whine yapıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bencede Coil Whine yapıyor. (psu'nun markasını bilmiyorum ama dandik birşey olduğunu biliyorum. )
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 4 Ağustos 2021 #4 Nasıl bir ses? Fan sesi olabilir mi? Belki PSU fanı zarar görmüştür, RPM değeri artınca ses yapıyordur?
Nasıl bir ses? Fan sesi olabilir mi? Belki PSU fanı zarar görmüştür, RPM değeri artınca ses yapıyordur?
A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #5 Re Malaka dedi: Nasıl bir ses? Fan sesi olabilir mi? Belki PSU fanı zarar görmüştür, RPM değeri artınca ses yapıyordur? Genişletmek için tıkla... Çok kalın bir fan sesi geliyor ve arada bir tıkırtı sesleri geliyor.
Re Malaka dedi: Nasıl bir ses? Fan sesi olabilir mi? Belki PSU fanı zarar görmüştür, RPM değeri artınca ses yapıyordur? Genişletmek için tıkla... Çok kalın bir fan sesi geliyor ve arada bir tıkırtı sesleri geliyor.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 4 Ağustos 2021 #6 Silinen üye dedi: Çok kalın bir fan sesi geliyor ve arada bir tıkırtı sesleri geliyor. Genişletmek için tıkla... Coil Whine olmayabilir o zaman, fanı kontrol edebilirsin. Fanı durdur bak bakalım ses devam edecek mi? Öyle ise at çöpe ikinci el temiz bir PSU al.
Silinen üye dedi: Çok kalın bir fan sesi geliyor ve arada bir tıkırtı sesleri geliyor. Genişletmek için tıkla... Coil Whine olmayabilir o zaman, fanı kontrol edebilirsin. Fanı durdur bak bakalım ses devam edecek mi? Öyle ise at çöpe ikinci el temiz bir PSU al.
A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #7 Re Malaka dedi: Coil Whine olmayabilir o zaman, fanı kontrol edebilirsin. Fanı durdur bak bakalım ses devam edecek mi? Öyle ise at çöpe ikinci el temiz bir PSU al. Genişletmek için tıkla... Hocam daha iyisi garantiye versem? Çünkü daha önce hayatımda hiç bilgisayar sökmedim ve garantisi duruyor.
Re Malaka dedi: Coil Whine olmayabilir o zaman, fanı kontrol edebilirsin. Fanı durdur bak bakalım ses devam edecek mi? Öyle ise at çöpe ikinci el temiz bir PSU al. Genişletmek için tıkla... Hocam daha iyisi garantiye versem? Çünkü daha önce hayatımda hiç bilgisayar sökmedim ve garantisi duruyor.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 4 Ağustos 2021 #8 Silinen üye dedi: Hocam daha iyisi garantiye versem? Çünkü daha önce hayatımda hiç bilgisayar sökmedim ve garantisi duruyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi var ise öyle yap tabii ki.
Silinen üye dedi: Hocam daha iyisi garantiye versem? Çünkü daha önce hayatımda hiç bilgisayar sökmedim ve garantisi duruyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi var ise öyle yap tabii ki.
A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #9 Re Malaka dedi: Garantisi var ise öyle yap tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Re Malaka dedi: Garantisi var ise öyle yap tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.