Merhaba bu aralar sistemi yükseltmeyi düşünüyorum özellikle işlemciyi 5600 yapmak istiyorum fakat aklımda birkaç soru var.
1-işlemcim Intel ve anakartı da değiştirmem gerekecek şu anki anakart ve işlemciyi satıp 5600 ve uzun süreli bir anakart almak istesem(sıfır) üstüne ne kadar eklemem gerekir.
2-AMD çok ısınıyor diye bir şikayet var benim şu an kullandığım işlemci soğutucu bu:CORSAIR Hydro Serisi H45 120mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM bunu değiştirmem gerekir mi?
Her şey Haziran'ın ortasında İtopya'dan alındı kutulu faturalı.
3-işlemci anakart satarken alıcı fatura vs. isteyecek ben de hazır sistem olarak aldığım için tekli parçaların faturası yok onu nasıl ayarayabilirim?
Hocam işlemciniz bence gayet iyi. AMD geçip boşuna masraf yapacaksınız üstüne performans anlamında bir artış olmayacak. 13.nesil intel veya yeni soket tipi ryzen işlemcilere bakmanız daha mantıklı olur.
Bu normal değil. 11400 maksimum çekirdek hızına çıkamıyor olabilir. MSI Afterburner ile işlemci hızını takip ettiniz mi? Bir de hangi işletim sistemindesiniz?
Bu normal değil. 11400 maksimum çekirdek hızına çıkamıyor olabilir. MSI Afterburner ile işlemci hızını takip ettiniz mi? Bir de hangi işletim sistemindesiniz?