mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Hangi testleri yapmam gerekiyor ve test programları nelerdir?
E ExpertMorder Centipat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 aida24 stres testi yeterli olur. tüm parçalar test ediliyor işlemci eğer sağ çıkarsa işlemcin sağlam demektir.
aida24 stres testi yeterli olur. tüm parçalar test ediliyor işlemci eğer sağ çıkarsa işlemcin sağlam demektir.
mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 ExpertMorder dedi: aida24 stres testi yeterli olur. tüm parçalar test ediliyor işlemci eğer sağ çıkarsa işlemcin sağlam demektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen test edeyim,yardımın için teşekkür ederim. ExpertMorder dedi: aida24 stres testi yeterli olur. tüm parçalar test ediliyor işlemci eğer sağ çıkarsa işlemcin sağlam demektir. Genişletmek için tıkla... Aida64 sanırsam ExpertMorder dedi: aida24 stres testi yeterli olur. tüm parçalar test ediliyor işlemci eğer sağ çıkarsa işlemcin sağlam demektir. Genişletmek için tıkla... peki nasıl yapacağım araçlar kısmında sistem kararlılık testi var
ExpertMorder dedi: aida24 stres testi yeterli olur. tüm parçalar test ediliyor işlemci eğer sağ çıkarsa işlemcin sağlam demektir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen test edeyim,yardımın için teşekkür ederim. ExpertMorder dedi: aida24 stres testi yeterli olur. tüm parçalar test ediliyor işlemci eğer sağ çıkarsa işlemcin sağlam demektir. Genişletmek için tıkla... Aida64 sanırsam ExpertMorder dedi: aida24 stres testi yeterli olur. tüm parçalar test ediliyor işlemci eğer sağ çıkarsa işlemcin sağlam demektir. Genişletmek için tıkla... peki nasıl yapacağım araçlar kısmında sistem kararlılık testi var
E ExpertMorder Centipat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 mertSndc dedi: Tamamdır hemen test edeyim,yardımın için teşekkür ederim. Aida64 sanırsam peki nasıl yapacağım araçlar kısmında sistem kararlılık testi var Genişletmek için tıkla... pardon 64 olacaktı stres testi o olması lazım onda monitör var işlemci monitörünü takip et.
mertSndc dedi: Tamamdır hemen test edeyim,yardımın için teşekkür ederim. Aida64 sanırsam peki nasıl yapacağım araçlar kısmında sistem kararlılık testi var Genişletmek için tıkla... pardon 64 olacaktı stres testi o olması lazım onda monitör var işlemci monitörünü takip et.
mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #5 ExpertMorder dedi: pardon 64 olacaktı stres testi o olması lazım onda monitör var işlemci monitörünü takip et. Genişletmek için tıkla... 30 dakika test yaptım hiçbir hata veya sorunla karşılaşmadım ve maksimum 89 dereceyi gördü,bu fotoğrafıda ekleyip ilan verebilirim hehalde.
ExpertMorder dedi: pardon 64 olacaktı stres testi o olması lazım onda monitör var işlemci monitörünü takip et. Genişletmek için tıkla... 30 dakika test yaptım hiçbir hata veya sorunla karşılaşmadım ve maksimum 89 dereceyi gördü,bu fotoğrafıda ekleyip ilan verebilirim hehalde.