N Nab Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 Pc görüntü vermiyordu bende CPU takıp çıkarmaya karar verdim, takıp çıkarırken termal macun sürmek gerekli mi? (1 saat önce yeni termal macun sürmüştüm.)
Pc görüntü vermiyordu bende CPU takıp çıkarmaya karar verdim, takıp çıkarırken termal macun sürmek gerekli mi? (1 saat önce yeni termal macun sürmüştüm.)
J JcMaxwell Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #2 Sürmeni tavsiye ederim çünkü termal macun üzerine toz toprak yapışabiliyor.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 4 Ekim 2023 #3 Evet gerekir.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.416 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #4 Eğer yeni almana gerek yoksa elinde olandan kalanıyla sıfırdan sürebileceksen sür yoksa sanmıyorum eğer üzerini silmediysen. Ama sürmen en mantıklı hareket
Eğer yeni almana gerek yoksa elinde olandan kalanıyla sıfırdan sürebileceksen sür yoksa sanmıyorum eğer üzerini silmediysen. Ama sürmen en mantıklı hareket
N Nab Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #5 Birisiokadar dedi: Eğer yeni almana gerek yoksa elinde olandan kalanıyla sıfırdan sürebileceksen sür yoksa sanmıyorum eğer üzerini silmediysen. Ama sürmen en mantıklı hareket Genişletmek için tıkla... Peki pc nin açıldığını görmek için kısa süreliğine eski macunla çalıştırsam? JcMaxwell dedi: Sürmeni tavsiye ederim çünkü termal macun üzerine toz toprak yapışabiliyor. Genişletmek için tıkla... Forum Clerk dedi: Evet gerekir. Genişletmek için tıkla...
Birisiokadar dedi: Eğer yeni almana gerek yoksa elinde olandan kalanıyla sıfırdan sürebileceksen sür yoksa sanmıyorum eğer üzerini silmediysen. Ama sürmen en mantıklı hareket Genişletmek için tıkla... Peki pc nin açıldığını görmek için kısa süreliğine eski macunla çalıştırsam? JcMaxwell dedi: Sürmeni tavsiye ederim çünkü termal macun üzerine toz toprak yapışabiliyor. Genişletmek için tıkla... Forum Clerk dedi: Evet gerekir. Genişletmek için tıkla...
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 4 Ekim 2023 #6 Nab dedi: Peki pc nin açıldığını görmek için kısa süreliğine eski macunla çalıştırsam? Genişletmek için tıkla... Ondan bir şey olmaz. Takıp kullansan bile bir şey olmaz ama sağlıklı olan yenilemek.
Nab dedi: Peki pc nin açıldığını görmek için kısa süreliğine eski macunla çalıştırsam? Genişletmek için tıkla... Ondan bir şey olmaz. Takıp kullansan bile bir şey olmaz ama sağlıklı olan yenilemek.
C cancan1135 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 4 Ekim 2023 #7 Yapabilirsin hatta sürmenede gerek yok o süreçte PC açılır işlemci yanmaz merak etme eşiğe ulaşınca kendini kapatır Nab dedi: Peki PC'nin açıldığını görmek için kısa süreliğine eski macunla çalıştırsam Genişletmek için tıkla...
Yapabilirsin hatta sürmenede gerek yok o süreçte PC açılır işlemci yanmaz merak etme eşiğe ulaşınca kendini kapatır Nab dedi: Peki PC'nin açıldığını görmek için kısa süreliğine eski macunla çalıştırsam Genişletmek için tıkla...
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.416 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #8 cancan1135 dedi: Yapabilirsin hatta sürmenede gerek yok o süreçte PC açılır işlemci yanmaz merak etme eşiğe ulaşınca kendini kapatır Genişletmek için tıkla... Büyük risk hocam kendisini kapatmasına güvenmek.
cancan1135 dedi: Yapabilirsin hatta sürmenede gerek yok o süreçte PC açılır işlemci yanmaz merak etme eşiğe ulaşınca kendini kapatır Genişletmek için tıkla... Büyük risk hocam kendisini kapatmasına güvenmek.