Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #11 Silinen üye dedi: Mayıs'da aldım cihazı bu kadar kısa sürede yenilemek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Markası-modeli ne o zaman? Güçlü işlemciyse ısınması normal değil mi?
Silinen üye dedi: Mayıs'da aldım cihazı bu kadar kısa sürede yenilemek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Markası-modeli ne o zaman? Güçlü işlemciyse ısınması normal değil mi?
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 23 Eylül 2020 #12 Berrkay dedi: @Silinen üye macunu yenile, fanları temizle. Olması gereken seviyeye düşecektir. Genişletmek için tıkla... Bir de undervolt yapmadan önce fan daha yüksek devirde çalışıyordu aynı sıcaklıklarda, undervolt fanlara yaradı gibi bir şey oldu tembellik yapıyorlar. Berrkay dedi: Markası-modeli ne o zaman? Güçlü işlemciyse ısınması normal değil mi? Genişletmek için tıkla... i7 9750H.
Berrkay dedi: @Silinen üye macunu yenile, fanları temizle. Olması gereken seviyeye düşecektir. Genişletmek için tıkla... Bir de undervolt yapmadan önce fan daha yüksek devirde çalışıyordu aynı sıcaklıklarda, undervolt fanlara yaradı gibi bir şey oldu tembellik yapıyorlar. Berrkay dedi: Markası-modeli ne o zaman? Güçlü işlemciyse ısınması normal değil mi? Genişletmek için tıkla... i7 9750H.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #13 Silinen üye dedi: sıcaklıklar aynı undervolt fanlara yaradı Genişletmek için tıkla... Undervolt'u kaldır tekrar dene. İşlemcin güçlü bir işlemci, soğutucu kullan. Undervolt'u kaldırdıktan sonra 92-91 civarına düşerse iyi.
Silinen üye dedi: sıcaklıklar aynı undervolt fanlara yaradı Genişletmek için tıkla... Undervolt'u kaldır tekrar dene. İşlemcin güçlü bir işlemci, soğutucu kullan. Undervolt'u kaldırdıktan sonra 92-91 civarına düşerse iyi.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 23 Eylül 2020 #14 Silinen üye dedi: Mayıs'da aldım cihazı bu kadar kısa sürede yenilemek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Çok tozlu bir ortamda çalışmıyorsa gerekmez. Macun potansiyelini o kadar hızlı kaybetmez.
Silinen üye dedi: Mayıs'da aldım cihazı bu kadar kısa sürede yenilemek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Çok tozlu bir ortamda çalışmıyorsa gerekmez. Macun potansiyelini o kadar hızlı kaybetmez.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 23 Eylül 2020 #15 Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun | Adeks Store www.adeksstore.com Bu macunu aldım bir dahaki aya da soğutucu alacağım artık 80 derece civarına düşürebilirsem çok iyi olacak.
Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun | Adeks Store www.adeksstore.com Bu macunu aldım bir dahaki aya da soğutucu alacağım artık 80 derece civarına düşürebilirsem çok iyi olacak.