İşlemciyi zorlayacak oyunlar

Alcatraz JR

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG STRIX SCAR 15 RTX 3080
Merhabalar, işlemciyi zorlayacak oyun arıyorum. Bu oyunda bu dereceyi görür, başka oyunda görmez diyebileceğimiz bir oyun olsun. Mümkünse çok pahalı olmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha genel bir öneri yapayım. Amacınız işlemci zorlamaksa stres testlerini kullanın örneğin Prime95 gibi.

Oyun istiyorsanız da özellikle oyun aramanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Güncel bir oyunun grafik ayarlarını olabildiğince düşürürseniz işlemciye daha fazla yük bindirmiş olursunuz.

Nedense stress testleri islemcimi çok ısıtmıyor. O yüzden oyun testi istedim. Crysis 3 ultra grafik ortalama 72-73 derece nasıl?
Assassin's Creed Origins&Odyssey. İşlemci katili iki oyun.
Pahalı olmadı mı ya özellikle belirttim.

Son düzenleme:
Nedense stress testleri islemcimi çok ısıtmıyor. O yüzden oyun testi istedim. Crysis 3 ultra grafik ortalama 72-73 derece nasıl?

Yani elinizdeki donanıma göre değişir 72-73 derecenin nasıl olduğu ancak yük altında uygun, normal bir değer bana sorarsanız.

Yani elinizdeki donanıma göre değişir 72-73 derecenin nasıl olduğu ancak yük altında uygun, normal bir değer bana sorarsanız.
Monster laptop var. İşlemci i7-9750h.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…