Çözüldü İşler mobil kütüphane PC'ye yüklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anixoux

Centipat
Daha fazla  
Matematik hocası işler mobil kütüphaneye girebilmemiz için kod verdi. Zaten internette çoğu ders için kodlar var ama sadece mobil uygulama üzerinden girilebiliyor. YouTube'da bir video gördüm linkini yazacağım orada var fakat virüslü olup olmadığına emin olamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Kendim RAR'ı indirip VirusTotal'de tarattım 61 antivirüsten 4 tanesi virüs olarak işaretledi bir virüs olacağını sanmıyorum ama dikkatli olmak lazım.
Kendim RAR'ı indirip VirusTotal'de tarattım 61 antivirüsten 4 tanesi virüs olarak işaretledi bir virüs olacağını sanmıyorum ama dikkatli olmak lazım.

Çözüm
Direk Fernus'un zKitapX uygulaması sanırım. Sıkıntı olacağını düşünürseniz hocanızdan panelden EXE dosyasını atmasını isteyin. Bu sayede bilgisayardan da girebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Direk Fernus'un zkitapx uygulaması sanırım. Sıkıntı olacağını düşünürseniz hocanızdan panelden EXE dosyasını atmasını isteyin. Bu sayede bilgisayardan da girebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı