T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.559 Çözümler 5 1 Ocak 2024 #11 Virüslü boot bölümü oluşturup yapmakla başlayabilirsin. Yani UEFI virüsü. Sonrasında daha da geliştirirsin ve işletim sistemi yaparsın.
Virüslü boot bölümü oluşturup yapmakla başlayabilirsin. Yani UEFI virüsü. Sonrasında daha da geliştirirsin ve işletim sistemi yaparsın.
giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 2 Ocak 2024 #12 Turkıye anlasması dedi: Virüslü boot bölümü oluşturup yapmakla başlayabilirsin. Yani UEFI virüsü. Sonrasında daha da geliştirirsin ve işletim sistemi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Virüslü derken anlamadım niye virüslü?
Turkıye anlasması dedi: Virüslü boot bölümü oluşturup yapmakla başlayabilirsin. Yani UEFI virüsü. Sonrasında daha da geliştirirsin ve işletim sistemi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Virüslü derken anlamadım niye virüslü?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.559 Çözümler 5 3 Ocak 2024 #13 giovanni3453 dedi: Virüslü derken anlamadım niye virüslü? Genişletmek için tıkla... UEFI bölümünde çalışan bir şey yazman gerek önce. O da virüslü bir şey olur veya işletim sistemi.
giovanni3453 dedi: Virüslü derken anlamadım niye virüslü? Genişletmek için tıkla... UEFI bölümünde çalışan bir şey yazman gerek önce. O da virüslü bir şey olur veya işletim sistemi.