İşletim sistemi hazır sistem önerisi

349203

Hectopat
İnternet üzerinden ekran kartı monte ve işletim sistemi olan bir bilgisayar istiyorum. Kuzenim pek anlamadığı için her şeyin hazır olarak gelmesi gerekiyor. yani tak - çalıştır. Önerebileceğiniz bu tarz hizmet veren site var mıdır?

Son düzenleme:
İnternet üzerinden ekran kartı monte ve işletim sistemi olan bir bilgisayar istiyorum. Kuzenim pek anlamadığı için her şeyin hazır olarak gelmesi gerekiyor. yani tak - çalıştır. Önerebileceğiniz bu tarz hizmet veren site var mıdır?
Çoğu sitede bunun kurulumunu yapıyorlar. Fakat 1000 lira vermek saçma.

İtopya'da ekran kartı ayrı gönderiyorlar. Takılı gönderilmesini rica etsem öyle gönderirler mi acaba?

Ayrı gönderme sebepleri kartın zarar görmemesi içindir. Yani takılı yollarsalar kart zarar görebilir ve paranız çöp olabilir. Ekran kartı kolay takılıyor onu sizde yaparsınız ya da kuzeniniz bile yapar. Kurulumunu işletmeden rica edebilirsiniz deneme sürümünü 90TL'ye kuruyorlar (o bile bana göre fazla) böylece alınca ekran kartını takıp hemen çalıştırabilirsiniz.

İtopya'da ekran kartı ayrı gönderiyorlar. Takılı gönderilmesini rica etsem öyle gönderirler mi acaba ?
Ekran kartının ayrı gönderilmesinin sebebi kargo da taşıma esnasında basınç uygulayarak diğer parçalara zarar verebilme ihtimali.

Ayrı gönderme sebepleri kartın zarar görmemesi içindir. Yani takılı yollarsalar kart zarar görebilir ve paranız çöp olabilir. Ekran kartı kolay takılıyor onu sizde yaparsınız ya da kuzeniniz bile yapar. Kurulumunu işletmeden rica edebilirsiniz deneme sürümünü 90TL'ye kuruyorlar (o bile bana göre fazla) böylece alınca ekran kartını takıp hemen çalıştırabilirsiniz.
Nedenini biliyorum daha önceden kendim de sıfırdan sistem topladım. Fakat dediğim gibi pek anlamıyor. Ben de kendisinden uzakta oturuyorum yardım edemiyorum.

Son düzenleme:
Nedenini biliyorum daha önceden kendim de sıfırdan sistem de topladım. Fakat dediğim gibi pek anlamıyor. Ben de kendisinden uzakta oturuyorum yardım edemiyorum.

Hocam ekran kartı takmak gerçekten kolay. Bu kadar dert etmemeliler takamıyorlarsa herhangi bir bilgisayarcıya götürüp adamın başında beklesinler adam zaten 2dk da takar bu kadar büyütmeyin ekran kartı mevzusunu.

Hocam ekran kartı takmak gerçekten kolay. Bu kadar dert etmemeliler takamıyorlarsa herhangi bir bilgisayarcıya götürüp adamın başında beklesinler adam zaten 2dk da takar bu kadar büyütmeyin ekran kartı mevzusunu.
Ekran kartını ben anlatabilirim. Peki Windows deneme sürümü kurup yollayabilirler mi? Çünkü OS kurmakla kalmayıp bir sürü Nvidia Control Panel vb. tarzı sürücü kurulması gerekiyor.

Ekran kartını ben anlatabilirim. Peki Windows deneme sürümü kurup yollayabilirler mi? Çünkü OS kurmakla kalmayıp bir sürü NVIDIA Control panel vb. tarzı sürücü kurulması gerekiyor.

İşletmeyle görüşürseniz yapacaklarına eminim benim kuzenim de sizinki gibi PC'den anlamaz. Bu yüzden Teknobiyotik A1 önermiştim ona. Teknobiyotik'ten istemiştik ücretsiz bir şekilde kurmuşlardı.

İşletmeyle görüşürseniz yapacaklarına eminim benim kuzenim de sizinki gibi PC'den anlamaz. Bu yüzden Teknobiyotik A1 önermiştim ona. Teknobiyotik'ten istemiştik ücretsiz bir şekilde kurmuşlardı.
Tamamdır sipariş etmeden önce iletişim kurarım. Olmadı Teknobiyotik'ten sipariş veririz. Teşekkürler yardım için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı