Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Eylül 2021 #1 Merhaba, ek bir SSD alacağım sadece Windows ve Bitdefender Antivirüs gibi ek yazılımlar kuracağım. 128 GB düşünüyorum bütçem ₺250 civarı. Anakartım H410M H sanırım M.2 bağlantısı var tam emin değilim.
Merhaba, ek bir SSD alacağım sadece Windows ve Bitdefender Antivirüs gibi ek yazılımlar kuracağım. 128 GB düşünüyorum bütçem ₺250 civarı. Anakartım H410M H sanırım M.2 bağlantısı var tam emin değilim.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Eylül 2021 #2 Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bütçeyi biraz artırabilirseniz bunu alabilirsiniz. 500 GB ve altı için M.2 slotunu işgal etmeye gerek yok.
Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bütçeyi biraz artırabilirseniz bunu alabilirsiniz. 500 GB ve altı için M.2 slotunu işgal etmeye gerek yok.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 8 Eylül 2021 #3 Ana kartının M2 desteği varmış. M2 SSD alsana SATA SDD'lerden 5 - 6 kat daha hızlı olur.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Eylül 2021 #4 qelos dedi: Ana kartının M2 desteği varmış. M2 SSD alsana SATA SDD'lerden 5 - 6 kat daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bütçeyi biraz artırabilirseniz bunu alabilirsiniz. 500 GB ve altı için M.2 slotunu işgal etmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Öneriler için teşekkür ederim. Linkteki SSD'de DRAM var mı?
qelos dedi: Ana kartının M2 desteği varmış. M2 SSD alsana SATA SDD'lerden 5 - 6 kat daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bütçeyi biraz artırabilirseniz bunu alabilirsiniz. 500 GB ve altı için M.2 slotunu işgal etmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Öneriler için teşekkür ederim. Linkteki SSD'de DRAM var mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Eylül 2021 #5 Vegas dedi: Öneriler için teşekkür ederim. Linkteki SSD'de DRAM var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede DRAM'li SSD bulamazsınız. Fakat çok iyi bir SSD'dir, kendim de kullanıyorum.
Vegas dedi: Öneriler için teşekkür ederim. Linkteki SSD'de DRAM var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçede DRAM'li SSD bulamazsınız. Fakat çok iyi bir SSD'dir, kendim de kullanıyorum.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Eylül 2021 #6 ItsAllGoodman dedi: Bu bütçede DRAM'li SSD bulamazsınız. Fakat çok iyi bir SSD'dir, kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.
ItsAllGoodman dedi: Bu bütçede DRAM'li SSD bulamazsınız. Fakat çok iyi bir SSD'dir, kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.