Merhaba arkadaşlar.
HP Omen 17 19.200 TL'ye laptop aldım, ürün bugün elime ulaştı.
Sistem kurdum fakat bugün tekrar iade geçsem iadeyi kabul ederler mi?
Trendyol'dan Teknorya adlı satıcıdan satın almıştım.
HP Omen Intel Core I7 11800h 16gb 512gb Ssd Rtx3070 144hz Dos 17,3 Fhd Dizüstü 4g8l0ea yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
NOT: İade nedenim numpad olmayışı beni çok zorlaştırdı. Windows kurulum ve birkaç işlemde bile zorlandım.
Zor gibi ama denemekte fayda. Ya da cihazı 2 ay beklet zaten 2. elini 20kdan fazlaya satarsın malum dolar deparda
Edit: Bu arada windows kurduğun için zor yazdım. Yoksa mi box iade etmişliğim var bu şekilde. Kutusu açık olması bir anlam ifade etmiyor. İlk iade talebim ürün kutusu açılmış diye kabul etmemişlerdi. Ürünü kullanmadan bilemeyiz, saçma gelmişti. Gerekli yasal maddelerle birlikte dönüş yapınca kabul edildi. İade aldılar.
Windows'u eğer kendi Key'in ile kurduysan kaldırdığın takdirde 14 günlük koşulsuz iade talebinde bulunabilirsin sanıyorum. Ancak lisanslı Windows yüklü ise ve sen e-postan ile giriş yaptıysan koşulsuz iade almıyorlar iade için donanımsal bir sorun olması gerekiyor. 2. anlattığım durum benim başıma gelmişti ve iade aldım.
Windows'u eğer kendi Key'in ile kurduysan kaldırdığın takdirde 14 günlük koşulsuz iade talebinde bulunabilirsin sanıyorum. Ancak lisanslı Windows yüklü ise ve sen e-postan ile giriş yaptıysan koşulsuz iade almıyorlar iade için donanımsal bir sorun olması gerekiyor. 2. anlattığım durum benim başıma gelmişti ve iade aldım.
Freedos bilgisayar zaten. Kendi keyim ile kurulum yaptım. Fakat sıcaklık değeri çok düşük hoşuma gitti
Bugün de kullanayım alışamaz isem iade edeceğim.
Freedos bilgisayar zaten. Kendi keyim ile kurulum yaptım. Fakat sıcaklık değeri çok düşük hoşuma gitti
Bugün de kullanayım alışamaz isem iade edeceğim.
Bunlar sebep değil, Windows kurulum kime göre kurulum veya işlemde zorlanabilir. Ben daha zorlayıcı bilgisayarlar gördüm ama bunlar sebep değildi. Bilgisayarda arıza rastlar ve bu senin kullanmanı engeller o zaman iade edersin. İade hakkın var edersin ama bu kul hakkı gereksiz sebeplerden iade etmek.
Sistemi silersin bu sıkıntı değil ben sorunlu gelen hoparlörü patlak ve donan bilgisayar elime gelmişti iade etmiştim. Teknorya sorunu belirtmeden ve sorun yaratırlarsa Google sayfalarına ve sikayetvar'a yazıp çözersin.