J Jacobb Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Yeni topladığım PC'ye işletim sistemi kurmayı denerken bu hatayla karşılaştım. Yardımcı olabilecek var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Arkadaşlar merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Yeni topladığım PC'ye işletim sistemi kurmayı denerken bu hatayla karşılaştım. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 15 Aralık 2020 #2 USB'yi nasıl hazırladınız?
J Jacobb Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 Revivmeooi dedi: USB'yi nasıl hazırladınız? Genişletmek için tıkla... hocam rufus'tan gpt uefi şeklinde hazırladım.işletim sistemini seçtikten sonra asus logosunda bekliyor pc ve kapanıyor.açılınca bu hatayı veriyor
Revivmeooi dedi: USB'yi nasıl hazırladınız? Genişletmek için tıkla... hocam rufus'tan gpt uefi şeklinde hazırladım.işletim sistemini seçtikten sonra asus logosunda bekliyor pc ve kapanıyor.açılınca bu hatayı veriyor