N nadir27 Hectopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #1 Bilgisayarim sadece hdd'yi goruyor ve su anda onda da isletim sistemi yok. Ayrica cd okuyucuyuda gormuyor calismiyor daha dogrusu. Acaba nasil isletim sistemi kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2014
Bilgisayarim sadece hdd'yi goruyor ve su anda onda da isletim sistemi yok. Ayrica cd okuyucuyuda gormuyor calismiyor daha dogrusu. Acaba nasil isletim sistemi kurabilirim?
kazuhir4 Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #2 Başka bir bilgisayar yardımı ile usb belleğe boot edebilirsiniz. Bu rehberi de izleyebilirsiniz yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Başka bir bilgisayar yardımı ile usb belleğe boot edebilirsiniz. Bu rehberi de izleyebilirsiniz yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N nadir27 Hectopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #3 İzleyecegim tesekkurler.