İşletim sistemi nasil silinir?

yunusilk

Hectopat
Merhaba arkadaşalar.

Dört gündür yeni aldığım bilgisayara işletim sistemi yüklemeye çalışıyordum.
Her şeyi her defasında doğru yapmama rağmen bir türlü işletim sistemi yükleyememiştim. BIOS'ta default ayarlara yüklemek isterken de bilgisayar donuyordu. Başka bir bilgisayarcıya sordum, BIOS'ta bug olduğunu, iade etmem gerektiğini söyledi. Şimdi yeni bir ISO dosyasıyla bilgisayara son kez işletim sistemi yüklemek istedim ve Manjaro KDE işletim sistemini yükleyebildim. Her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol etmek için BIOS'a girip default ayarlara dönüp dönemediğine bakmak istedim ve bilgisayar gene dondu. İleride başıma daha çok iş açabileceği için bilgisayarı iade edeceğim ama firma tarafından işletim sistemi yüklenmiş iade alamayız bahanesi vermek istemiyorum.

Bilgisayarı USB ile başlatıp Gparted ile diski silsem nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ISO'su yazdır flash belleğe ve disk silme ekranı gelecek Windows nereye kurmak istiyorsunuz şeklinde disklerin hepsini sil ve format işleminden çık.
Veya sabit diski harici çeviren aparat var onu takın ve başka sisteme bağlayıp disk yönetiminden diskteki verileri silebilirsiniz.

Windows ISO'su yazdır flash belleğe ve disk silme ekranı gelecek Windows nereye kurmak istiyorsunuz şeklinde disklerin hepsini sil ve format işleminden çık.
Veya sabit diski harici çeviren aparat var onu takın ve başka sisteme bağlayıp disk yönetiminden diskteki verileri silebilirsiniz.
Ben bunu bilgisayarcıda yaptırayım en iyisi. Teşekkür ederim.

İade edecek diski nasıl harici yapsın ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı