Merhabalar arkadaşlar,
Bilgisayarımda çok sayıda projem ve bunları kontrol edebildiğim paneller var ve aynı zamanda da walletıma da buradan ulaşıyorum yani secret çok şey var. Projem blockchain üstünde olacak ve gelen para metamask'ıma gelecek. Genel olarak şifrelerim, Server'a erişimim contracta erşimimim olacak. Bilgisayarımda şu an Windows işletim sistemi fakat okuduklarıma göre Windows'un macOS veya Linux'a göre daha az güvenli olduğu yazıyordu. Bu da açıkçası beni korkuttu. macOS işletim sistemi Windows'a göre daha güvenlikli midir?
Merhabalar arkadaşlar,
Bilgisayarımda çok sayıda projem ve bunları kontrol edebildiğim paneller var ve aynı zamanda da walletıma da buradan ulaşıyorum yani secret çok şey var. Projem blockchain üstünde olacak ve gelen para metamask'ıma gelecek. Genel olarak şifrelerim, Server'a erişimim contracta erşimimim olacak. Bilgisayarımda şu an Windows işletim sistemi fakat okuduklarıma göre Windows'un macOS veya Linux'a göre daha az güvenli olduğu yazıyordu. Bu da açıkçası beni korkuttu. macOS işletim sistemi Windows'a göre daha güvenlikli midir?
Güvenlik meselesi biraz şehir efsanesi gibi bir şey çünkü Mac'de de virüsler var eskisi gibi değil. Bilgisayarın PC ise Windows Mac ise macOS kullanacaksın en basiti.
Merhabalar arkadaşlar,
Tam tersi olacaktı. Hepsini denedim ama maalesef Windows'un rakibi yok. Zira macOS sadece kendi bilgisayarlarında çalışıyor (illegal yollardan bahsetmiyorum.) Linux'de ise ne program desteği var ne bir şey. Windows zorunluluk.
Tam tersi olacaktı. Hepsini denedim ama maalesef Windows'un rakibi yok. Zira macOS sadece kendi bilgisayarlarında çalışıyor (illegal yollardan bahsetmiyorum.) Linux'de ise ne program desteği var ne bir şey. Windows zorunluluk.
Ek olarak Windows tekel olduğundan zaten Microsoft doğru düzgün yenilik yapmıyor, 2003 yılından beri aynı altyapıyı kullanıyor.
Windows olması için senin, bizim gibi kişilerin kullanması gerekiyor. Windows ile Linux distrolarını karşılaştırmakta pek mantıklı değil, Microsoft para veriyor çalışanlarına işletim sistemi yapması için ama Linux tamamen gönüllü olarak geliştiriliyor.
Her şeyi indirmezseniz, oyunlara internetten eklentiler kurmazsanız, korsan kullanmazsanız, programları kendi sitelerinden indirirseniz Windows'ta da durduk yere virüs bulaşması zor bir şey.