Yeticik Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mid-Level Developer 17 Aralık 2024 #1 Hem Linux kadar hızlı ve arka planda fazla işlem yapmayan, hem de .exe açabilen bir işletim sistemi arıyorum.
Hem Linux kadar hızlı ve arka planda fazla işlem yapmayan, hem de .exe açabilen bir işletim sistemi arıyorum.
tenN Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 ReactOS öneririm iyi forumlar .)
Yeticik Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mid-Level Developer 17 Aralık 2024 #3 tenN dedi: ReactOS öneririm iyi forumlar .) Genişletmek için tıkla... bi video gördüm mavi ekran veriyomuş baya doğrumudur
tenN dedi: ReactOS öneririm iyi forumlar .) Genişletmek için tıkla... bi video gördüm mavi ekran veriyomuş baya doğrumudur
tenN Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 Yeticik dedi: bi video gördüm mavi ekran veriyomuş baya doğrumudur Genişletmek için tıkla... hocam ben 1 yıla yakın kullandım hiç mavi ekran vermedi açıkcası
Yeticik dedi: bi video gördüm mavi ekran veriyomuş baya doğrumudur Genişletmek için tıkla... hocam ben 1 yıla yakın kullandım hiç mavi ekran vermedi açıkcası
Yeticik Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mid-Level Developer 17 Aralık 2024 #5 tenN dedi: Hocam ben 1 yıla yakın kullandım hiç mavi ekran vermedi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
tenN dedi: Hocam ben 1 yıla yakın kullandım hiç mavi ekran vermedi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 17 Aralık 2024 #6 Yeticik dedi: Hem Linux kadar hızlı ve arka planda fazla işlem yapmayan, hem de .exe açabilen bir işletim sistemi arıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 LTSC? : D Linux dağıtımlarında Wine ile .exe çalıştırabilirsiniz aslında.
Yeticik dedi: Hem Linux kadar hızlı ve arka planda fazla işlem yapmayan, hem de .exe açabilen bir işletim sistemi arıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 LTSC? : D Linux dağıtımlarında Wine ile .exe çalıştırabilirsiniz aslında.
EkerBiçer Centipat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 970 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #7 ZorinOS önerebilirim
Yeticik Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mid-Level Developer 17 Aralık 2024 #8 SSDKullaniyorum dedi: Windows 10 LTSC? : D Linux dağıtımlarında Wine ile .exe çalıştırabilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... her exe açılmıyo EkerBiçer dedi: ZorinOS önerebilirim Genişletmek için tıkla... performans bakımından nasıl
SSDKullaniyorum dedi: Windows 10 LTSC? : D Linux dağıtımlarında Wine ile .exe çalıştırabilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... her exe açılmıyo EkerBiçer dedi: ZorinOS önerebilirim Genişletmek için tıkla... performans bakımından nasıl
EkerBiçer Centipat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 970 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #9 Yeticik dedi: Performans bakımından nasıl Genişletmek için tıkla... Gayet hızlı ve kullanımı basit bir işletim sistemi. Linux tabanlı. Neredeyse hiç terminalle de uğraşmıyorsunuz.
Yeticik dedi: Performans bakımından nasıl Genişletmek için tıkla... Gayet hızlı ve kullanımı basit bir işletim sistemi. Linux tabanlı. Neredeyse hiç terminalle de uğraşmıyorsunuz.
Yeticik Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mid-Level Developer 17 Aralık 2024 #10 EkerBiçer dedi: Gayet hızlı ve kullanımı basit bir işletim sistemi. Linux tabanlı. Neredeyse hiç terminalle de uğraşmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... tüm .exe uzantılı dosyalar açılır mı
EkerBiçer dedi: Gayet hızlı ve kullanımı basit bir işletim sistemi. Linux tabanlı. Neredeyse hiç terminalle de uğraşmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... tüm .exe uzantılı dosyalar açılır mı