Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #11 Windows 8.1'den nasıl sıkıldınız? Oyun mu bu? Windows 8.1 Pro en iyisidir. Windows 7'de ise Ultimate. - - - Güncellendi - - - Herşey açılışa mı bağlı? .. mı geçiyorsunuz anlamadım ki. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2014
Windows 8.1'den nasıl sıkıldınız? Oyun mu bu? Windows 8.1 Pro en iyisidir. Windows 7'de ise Ultimate. - - - Güncellendi - - - Herşey açılışa mı bağlı? .. mı geçiyorsunuz anlamadım ki.
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #12 Driver'ları güncelle o zaman format atmana gerek kalmaz.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #13 Profili Görüntüle: Mert Istanbullu - Technopat Forum Kullanıcı adlı arkadaşımız baktı ki fikirlerini destekleyen birisi yok yan hesap açıp kendi sorduğunu kendi onayladı. Alt hesabı: Profili Görüntüle: Raskoln İstanbullu - Technopat Forum Forumdan kalıcı olarak banlandınız. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2014
Profili Görüntüle: Mert Istanbullu - Technopat Forum Kullanıcı adlı arkadaşımız baktı ki fikirlerini destekleyen birisi yok yan hesap açıp kendi sorduğunu kendi onayladı. Alt hesabı: Profili Görüntüle: Raskoln İstanbullu - Technopat Forum Forumdan kalıcı olarak banlandınız.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Mart 2014 #14 Ya yuh ya Arkadaş burayı Torrent sitesi sandı galiba, üyelerin bir şey bilmediği, herkesin Windows 7 önerdiği Çoook yanlış geldin be dostum.
Ya yuh ya Arkadaş burayı Torrent sitesi sandı galiba, üyelerin bir şey bilmediği, herkesin Windows 7 önerdiği Çoook yanlış geldin be dostum.