İşletim Sistemi Önerisi

KorkmazTR

Decapat
Beyler i3 işlemcili ve 4GB RAM + 2GB ekran kartı olan PC'de en fazla hangi işletim sisteminde performans alırım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde pc senin gibi ben Windows 8,1 Pro kullanıyorum ama Windows 7 de iyi bir tercih.

Beyler i3 işlemcili ve 4GB RAM + 2GB ekran kartı olan PC'de en fazla hangi işletim sisteminde performans alırım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Birçok kişi 1803 versiyonunda performans sorunu yaşıyormuş. Bende dahil.
Windows 7 eski oyunlarda windows 10 dan çok daha iyi fps değerleri veriyor. Yeni oyunlarda windows 10 2-3 fps önde gidebiliyor. Ama windows 10 kullancaksan ram miktarında iyi olmalı. 8.1 yada 7 öneririm.

windows 7 mi
dalga mı geçiyorsunuz 9 yıl önce çıkan işletim sistemi (kardeşimden önce doğmuş) güvenlik duvarı yok, çok kolay crack atılıyor. Linux bile daha güvenilir. windows bağımlısı isen 10 pro kur ben sorun yaşamadım. Eğer değilsen linux veya mac os x de güzel işetim sistemleri.

Oyun oynamayacak iseniz linux mint öneririm windows'a çok benziyor fazla RAM yemiyor. İnternette takılmak için güzel ve linux'a alışmanızı sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…