E eren2525 Hectopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 241 4 Temmuz 2019 #1 İsletim sistemsiz dosyalarimi nasil tasirim? İsletim sitemim su an yok ama dosyalarim icerde kaldi. Nasil aktaririm? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2019
İsletim sistemsiz dosyalarimi nasil tasirim? İsletim sitemim su an yok ama dosyalarim icerde kaldi. Nasil aktaririm?
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2019 #2 Bir flaş diske çalışabilir Linux kur onla başlat dosyaları al. Flaş diske Linux kurma işini telefonunla yapabilirsin.
Bir flaş diske çalışabilir Linux kur onla başlat dosyaları al. Flaş diske Linux kurma işini telefonunla yapabilirsin.
mehmet.bilen Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 706 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 4 Temmuz 2019 #3 Daha minik birşey istersen Hiren Boot deneyebilirsin. Hiren's BootCD PE
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2019 #4 Buradan istediğin bir Pardus sürümünü indirebilirsin. Tıkla
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2019 #5 @TheCombox 'un dediği gibi; Herhangi bir linux dağıtımı ile live USB oluşturup diske erişebilirsiniz. Google --> Linux Live USB yazarsanız daha detaylı bilgi edinirsiniz.
@TheCombox 'un dediği gibi; Herhangi bir linux dağıtımı ile live USB oluşturup diske erişebilirsiniz. Google --> Linux Live USB yazarsanız daha detaylı bilgi edinirsiniz.