Naruto52 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2018 #1 Yeni bir bilgisayar topladım. İçinde işletim sistemi yok. 800₺ verip illa orijinal mi almam gerekiyor? Yoksa başka bir yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2018
Yeni bir bilgisayar topladım. İçinde işletim sistemi yok. 800₺ verip illa orijinal mi almam gerekiyor? Yoksa başka bir yolu yok mu?
SvenNoderT Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2018 #2 Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum N11 gibi sitelerden 30 TL civarına OEM lisans anahtarı alarak Windows'u etkinleştirebilirsiniz.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum N11 gibi sitelerden 30 TL civarına OEM lisans anahtarı alarak Windows'u etkinleştirebilirsiniz.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 15 Kasım 2018 #3 Naruto52 dedi: Yeni bir bilgisayar topladım. İçinde işletim sistemi yok. 800₺ verip illa orijinal mi almam gerekiyor? Yoksa başka bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Microsoftun sitesinden Windows 10 ISO dosyasını indir USB'ye Rufus ile yazdır temiz kurulum yap.
Naruto52 dedi: Yeni bir bilgisayar topladım. İçinde işletim sistemi yok. 800₺ verip illa orijinal mi almam gerekiyor? Yoksa başka bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Microsoftun sitesinden Windows 10 ISO dosyasını indir USB'ye Rufus ile yazdır temiz kurulum yap.
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 15 Kasım 2018 #4 Hayır. N11 üzerinden alabilirsiniz OEM keyler 15-20 TL'ye. Kurmak için ise anlatırsak uzun sürer Technopat'in rehberleri var bakabilirsiniz onlara.
Hayır. N11 üzerinden alabilirsiniz OEM keyler 15-20 TL'ye. Kurmak için ise anlatırsak uzun sürer Technopat'in rehberleri var bakabilirsiniz onlara.
mmodoglu Decapat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 62 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Danışmanı 15 Kasım 2018 #5 Bu rehberi inceleyebilirsiniz. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat
Naruto52 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2018 #6 199688 dedi: Hayır. N11 üzerinden alabilirsiniz OEM keyler 15-20 TL'ye. Kurmak için ise anlatırsak uzun sürer Technopat'in rehberleri var bakabilirsiniz onlara. Genişletmek için tıkla... Ben burdan alıyorum o zaman senin dediğin gibi kardeşim sonrası zaten kurulum format gibi biliyorum teşekkürler cevabın çok faydalı. Adamsın.
199688 dedi: Hayır. N11 üzerinden alabilirsiniz OEM keyler 15-20 TL'ye. Kurmak için ise anlatırsak uzun sürer Technopat'in rehberleri var bakabilirsiniz onlara. Genişletmek için tıkla... Ben burdan alıyorum o zaman senin dediğin gibi kardeşim sonrası zaten kurulum format gibi biliyorum teşekkürler cevabın çok faydalı. Adamsın.
Naruto52 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #7 Kardeşim ekran kartımı kullanmadığım halde fanları dönüyor. İşletim sisteminden internet madenciliği falan yapma şansları var mı?
Kardeşim ekran kartımı kullanmadığım halde fanları dönüyor. İşletim sisteminden internet madenciliği falan yapma şansları var mı?
D dımbıllanus Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Kasım 2018 #8 Naruto52 dedi: Kardeşim ekran kartımı kullanmadığım halde fanları dönüyor. İşletim sisteminden internet madenciliği falan yapma şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyoruz ama çok normal bir durum.
Naruto52 dedi: Kardeşim ekran kartımı kullanmadığım halde fanları dönüyor. İşletim sisteminden internet madenciliği falan yapma şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyoruz ama çok normal bir durum.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #9 Naruto52 dedi: Kardeşim ekran kartımı kullanmadığım halde fanları dönüyor. İşletim sisteminden internet madenciliği falan yapma şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli nedir? ve MSI After Burner değerlerini atar mısınız?
Naruto52 dedi: Kardeşim ekran kartımı kullanmadığım halde fanları dönüyor. İşletim sisteminden internet madenciliği falan yapma şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın modeli nedir? ve MSI After Burner değerlerini atar mısınız?
Naruto52 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2016 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #10 SanayZockt dedi: Ekran kartınızın modeli nedir? ve MSI After Burner değerlerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yarın yapıp atarım. Ekran kartım RX570
SanayZockt dedi: Ekran kartınızın modeli nedir? ve MSI After Burner değerlerini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yarın yapıp atarım. Ekran kartım RX570