İşletim sistemi olmayan bilgisayara Windows nasıl yüklenir?

marsmallow

Picopat
Daha fazla  
8x2 3200MHz RAM, R5 5600G, 500GB M.2 SSD'li sistem var. Windows kurmak icin USB'ye yazmak lazim. Ben bugün internet kafeden yapmaya denedim Rufus'la ama olmadı. MBR ve GPT var hangisini seçmem lazim?

Son düzenleyen: Moderatör:
8x2 3200MHz RAM, R5 5600G, 500GB M.2 SSD'li sistem var. Windows kurmak icin USB'ye yazmak lazim. Ben bugün internet kafeden yapmaya denedim Rufus'la ama olmadı. MBR ve GPT var hangisini seçmem lazim?
GPT seçin.
Bir tane Windows 10 USB'si yazamadınız mı yani? İki hadi bilemedin üç tane buton.

Geçtiğimiz günlerde forumlardan bulduğum ISO dosyasını indirip Rufus ile MBR seçeneğini kullanarak USB'ye yazdım. Kurulumda hiçbir sorun yaşamadım. Şu an da sorunsuz çalışıyor.

İnternet kafenin güvenlik yazılımları indirdiğin dosyaları engellemiş silmiş vb. olabilir. Bir arkadaşının bilgisayarından falan yapman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Sistemin UEFI destekliyorsa neden MBR olarak yazdırdın?

Destekliyordu ama boot ekranında takılıyordu. Çözümü bu şekilde buldum. Şu an için sorunsuz kullanıyorum. Gtp kurmanın ne gibi faydaları olur acaba merak ettim şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı