Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #31 Einstein dedi: Öyle olmaz ISO'yu diske indir videodaki gibi GPT olarak USB'ye yazdır. Genişletmek için tıkla... Hee ben direkt USB'ye indirmeye çalıştım.
Einstein dedi: Öyle olmaz ISO'yu diske indir videodaki gibi GPT olarak USB'ye yazdır. Genişletmek için tıkla... Hee ben direkt USB'ye indirmeye çalıştım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #32 Yiğitrrr dedi: Hee ben direkt USB'ye indirmeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yapmışsın o zaman dediğim gibi yap hocam.
Yiğitrrr dedi: Hee ben direkt USB'ye indirmeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yapmışsın o zaman dediğim gibi yap hocam.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #33 Einstein dedi: Yanlış yapmışsın o zaman dediğim gibi yap hocam. Genişletmek için tıkla... Bakayım normal SSD'me indiriyorum şu an sonra videodaki gibi USB'yi seçerim Rufus'tan.
Einstein dedi: Yanlış yapmışsın o zaman dediğim gibi yap hocam. Genişletmek için tıkla... Bakayım normal SSD'me indiriyorum şu an sonra videodaki gibi USB'yi seçerim Rufus'tan.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #34 Yiğitrrr dedi: Bakayım normal SSD'me indiriyorum şu an sonra videodaki gibi USB'yi seçerim Rufus'tan. Genişletmek için tıkla... Evet ISO'yu USB'ye GPT olarak yazdır.
Yiğitrrr dedi: Bakayım normal SSD'me indiriyorum şu an sonra videodaki gibi USB'yi seçerim Rufus'tan. Genişletmek için tıkla... Evet ISO'yu USB'ye GPT olarak yazdır.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #35 @Kerim Demirkaynak @Einstein hallettim hocan çok sağ olun şimdi sürücüler, güncellemeler vs. kaldı.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 1 Temmuz 2024 #36 Yiğitrrr dedi: @Kerim Demirkaynak @Einstein hallettim hocan çok sağ olun şimdi sürücüler, güncellemeler vs. kaldı. Genişletmek için tıkla... Windows update çoğu sürücüyü kuruyor, aygıt yöneticisinde bir sürücüyü kuramadığını görürseniz bilgisayarın üreticisinin web sitesinden sürücüleri bulabilirsiniz.
Yiğitrrr dedi: @Kerim Demirkaynak @Einstein hallettim hocan çok sağ olun şimdi sürücüler, güncellemeler vs. kaldı. Genişletmek için tıkla... Windows update çoğu sürücüyü kuruyor, aygıt yöneticisinde bir sürücüyü kuramadığını görürseniz bilgisayarın üreticisinin web sitesinden sürücüleri bulabilirsiniz.