1 145773 Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 609 Makaleler 2 15 Eylül 2017 #1 Sistemi sonunda topladım. Ama monitöre bağlamaktan çekiniyorum. Şimdi 240 GB bir SSD takılı sisteme. İçi boş. Ben buna işletim sistemini nasıl kuracağım?
Sistemi sonunda topladım. Ama monitöre bağlamaktan çekiniyorum. Şimdi 240 GB bir SSD takılı sisteme. İçi boş. Ben buna işletim sistemini nasıl kuracağım?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Eylül 2017 #2 W10 USB hazırlayacaksın. Ondan sonra takıp UEFI ile kuruluma başlayacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
W10 USB hazırlayacaksın. Ondan sonra takıp UEFI ile kuruluma başlayacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 145773 Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 609 Makaleler 2 15 Eylül 2017 #3 Jira dedi: W10 USB hazırlayacaksın. Ondan sonra takıp UEFI ile kuruluma başlayacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasıl bir USB yeterli olur acaba?
Jira dedi: W10 USB hazırlayacaksın. Ondan sonra takıp UEFI ile kuruluma başlayacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasıl bir USB yeterli olur acaba?
Berk.Aydemir Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 256 15 Eylül 2017 #4 145773 dedi: Nasıl bir USB yeterli olur acaba? Genişletmek için tıkla... 16GB bir USB bellek yeterli olacaktır. Normalde 8GB da yeter ancak siz işinizi garantiye alın.
145773 dedi: Nasıl bir USB yeterli olur acaba? Genişletmek için tıkla... 16GB bir USB bellek yeterli olacaktır. Normalde 8GB da yeter ancak siz işinizi garantiye alın.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Eylül 2017 #6 8 GB yeterlidir.
Berk.Aydemir Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 256 15 Eylül 2017 #7 Silinen üye dedi: Dosyalar 5.5 GB yanlış hatırlamıyorsam. 8 GB'a kurmuştum ben. Genişletmek için tıkla... Benim 2 adet 8GB USB cihazım BİOS ekranında görünmediği için 16GB tavsiye ettim.
Silinen üye dedi: Dosyalar 5.5 GB yanlış hatırlamıyorsam. 8 GB'a kurmuştum ben. Genişletmek için tıkla... Benim 2 adet 8GB USB cihazım BİOS ekranında görünmediği için 16GB tavsiye ettim.