Merhaba. PC'nin işletim sistemi silindi ve şu hatayı alıyorum 0xc0000098 işletim sistemini kurtarabilir miyim? Çünkü kurulum USB'si hazırlayacak bilgisayarım yok. Telefondan olmuyor denemiştim olmamıştı. Linux telefondan flasha yazılır mı bilmiyorum. Nasıl yapabilirim?
OTG kablo ve flash belleğiniz varsa telefondan format için belleğinizi hazırlayabilirsiniz. Yoksa da bir arkadaşınızdan, internet kafeden rica edin. O da olmazsa internet kafeyi 1 saatlik açtırın USB belleğinizi hazırlayın.
OTG kablo ve flash belleğiniz varsa telefondan format için belleğinizi hazırlayabilirsiniz. Yoksa da bir arkadaşınızdan, internet kafeden rica edin. O da olmazsa internet kafeyi 1 saatlik açtırın USB belleğinizi hazırlayın.
Elimde çift girişli Type-C ve USB girişi olan bir flash bellek var. Tabletim de var ama tabletime Win 8.1 ISO indirdim ve ISO2USB uygulamasıyla yazdım. Ama bilgisayarda kurulum ekranı gelmedi.
Sanmam çünkü işletim sistemi yok şu an o yüzden hata da yoktur bence.
Elimde çift girişli typce ve USB girişi olan bir flash bellek var tabletimde var ama tabletime Win8.1 ISO indirdim ve ISO2USB uygulamasıyla yazdım ama bilgisayarda kurulum ekranı gelmedi.