Çözüldü İşletim sistemi silinen bilgisayarı kurtarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnesCemil

Decapat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Merhaba. PC'nin işletim sistemi silindi ve şu hatayı alıyorum 0xc0000098 işletim sistemini kurtarabilir miyim? Çünkü kurulum USB'si hazırlayacak bilgisayarım yok. Telefondan olmuyor denemiştim olmamıştı. Linux telefondan flasha yazılır mı bilmiyorum. Nasıl yapabilirim?

Çözüm
OTG kablo ve flash belleğiniz varsa telefondan format için belleğinizi hazırlayabilirsiniz. Yoksa da bir arkadaşınızdan, internet kafeden rica edin. O da olmazsa internet kafeyi 1 saatlik açtırın USB belleğinizi hazırlayın.
OTG kablo ve flash belleğiniz varsa telefondan format için belleğinizi hazırlayabilirsiniz. Yoksa da bir arkadaşınızdan, internet kafeden rica edin. O da olmazsa internet kafeyi 1 saatlik açtırın USB belleğinizi hazırlayın.

Çözüm

İnternet kafede böyle şeylere izin veriliyor mu?

Bilgisayar güvenli modda da açılmıyor mu? Güvenli moda girebiliyorsanız oradan bir disk taraması vs yaptırabilirsiniz belki hataları düzeltir.

Sanmam çünkü işletim sistemi yok şu an, o yüzden hata da yoktur bence.

Verilir. Rufus indirin, ISO indirin yazdırın.

Elimde çift girişli Type-C ve USB girişi olan bir flash bellek var. Tabletim de var ama tabletime Win 8.1 ISO indirdim ve ISO2USB uygulamasıyla yazdım. Ama bilgisayarda kurulum ekranı gelmedi.

Sanmam çünkü işletim sistemi yok şu an o yüzden hata da yoktur bence.

Elimde çift girişli typce ve USB girişi olan bir flash bellek var tabletimde var ama tabletime Win8.1 ISO indirdim ve ISO2USB uygulamasıyla yazdım ama bilgisayarda kurulum ekranı gelmedi.

Önce telefondan flasha Linux yazdım, sonra PC'ye kurdum ve sonra Linux'tan flasha Windows kurdum. Ve sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı