kullanıcı1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 446 Çözümler 2 4 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, PC'ye flash bellekten Windows 10 yükledim Technopat'ın videolarını izleyerek. Peki ben flash belleği çıkarırsam işletim sistemi gider mi?
Arkadaşlar, PC'ye flash bellekten Windows 10 yükledim Technopat'ın videolarını izleyerek. Peki ben flash belleği çıkarırsam işletim sistemi gider mi?
Çözüm 5 5 56153 4 Nisan 2021 Kurulum işlemi tamamlandığında bilgisayarınızdan çıkarabilirsiniz. Hatta USB belleği biçimlendirebilirsiniz bile. Kurulum tamamlanınca önemi kalmıyor.
Kurulum işlemi tamamlandığında bilgisayarınızdan çıkarabilirsiniz. Hatta USB belleği biçimlendirebilirsiniz bile. Kurulum tamamlanınca önemi kalmıyor.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 4 Nisan 2021 #2 Kurulum işlemi tamamlandığında bilgisayarınızdan çıkarabilirsiniz. Hatta USB belleği biçimlendirebilirsiniz bile. Kurulum tamamlanınca önemi kalmıyor. Artı 4 Eksi Çözüm
Kurulum işlemi tamamlandığında bilgisayarınızdan çıkarabilirsiniz. Hatta USB belleği biçimlendirebilirsiniz bile. Kurulum tamamlanınca önemi kalmıyor.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 4 Nisan 2021 #3 Kurulumu bitirdiyseniz çıkartabilirsiniz. Bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 4 Nisan 2021 #4 Hayır yükleme işlemi bittikten ve bilgisayar açıldıktan sonra çıkarabilirsin. Artı 0 Eksi
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 4 Nisan 2021 #5 kullanıcı1 dedi: Arkadaşlar PC'ye flash bellekten Windows 10 yükledim Tehnopat'ın videolarını izleyerek. Peki ben flash belleği çıkarırsam işletim sistemi gider mi? Genişletmek için tıkla... İlk defa temiz kurulum yaptın da hala olayı anlamadın değil mi? Masaüstüne geldi mi geldiysen gitmez. Artı 0 Eksi
kullanıcı1 dedi: Arkadaşlar PC'ye flash bellekten Windows 10 yükledim Tehnopat'ın videolarını izleyerek. Peki ben flash belleği çıkarırsam işletim sistemi gider mi? Genişletmek için tıkla... İlk defa temiz kurulum yaptın da hala olayı anlamadın değil mi? Masaüstüne geldi mi geldiysen gitmez.
Y yalnizca Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #6 Hazır yeni kurmuşken USB'yi çıkarıp deneyin, giderse yeniden kurup USB'yi takılı bırakırsınız. Artı -5 Eksi
N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 4 Nisan 2021 #7 Dostum açılan sistem senin diskine kurulu artık. USB üzerinden çalışmıyor. Çıkarabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS kullanıcı1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 446 Çözümler 2 4 Nisan 2021 #8 Lindamca dedi: İlk defa temiz kurulum yaptın da hala olayı anlamadın değil mi? Masaüstüne geldi mi geldiysen gitmez. Genişletmek için tıkla... Dostum, bu konuda cahil olduğum için zaten soruyorum. Artı 0 Eksi
Lindamca dedi: İlk defa temiz kurulum yaptın da hala olayı anlamadın değil mi? Masaüstüne geldi mi geldiysen gitmez. Genişletmek için tıkla... Dostum, bu konuda cahil olduğum için zaten soruyorum.
zavicefta Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 178 4 Nisan 2021 #9 Disk seçiminden sonra yükleme işlemleri tamamlanıp bilgisayar yeniden başlatılacak yazdığında 10'dan geriye doğru sayıyor hep o zaman çıkarıyorum. Çünkü çıkarmadığımda kuruluma tekrar başlıyor. Artı 0 Eksi
Disk seçiminden sonra yükleme işlemleri tamamlanıp bilgisayar yeniden başlatılacak yazdığında 10'dan geriye doğru sayıyor hep o zaman çıkarıyorum. Çünkü çıkarmadığımda kuruluma tekrar başlıyor.
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 4 Nisan 2021 #10 kullanıcı1 dedi: Dostum, bu konuda cahil olduğum için zaten soruyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Bilgisizliginden gülmedim zaten. Olay çözüldüğüne göre keyfine bakabilirsin artık. Artı 0 Eksi
kullanıcı1 dedi: Dostum, bu konuda cahil olduğum için zaten soruyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Bilgisizliginden gülmedim zaten. Olay çözüldüğüne göre keyfine bakabilirsin artık.