emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #1 Herkesin işletim sistemi solda gozukuyor ama benimki gozukmuyor. İşletim sistemimi nasıl gosteriririm? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Herkesin işletim sistemi solda gozukuyor ama benimki gozukmuyor. İşletim sistemimi nasıl gosteriririm?
orhanaygun41 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 552 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 Nasıl yani hocam? Anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
akardas16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 Sistemimi nasıl imzada belirtebilirim? Arkadaşlar çoğu kişinin sistemi mesajının altında görüntüleniyor bunu nasıl yapıyorsunuz? www.technopat.net
Sistemimi nasıl imzada belirtebilirim? Arkadaşlar çoğu kişinin sistemi mesajının altında görüntüleniyor bunu nasıl yapıyorsunuz? www.technopat.net
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 1 Temmuz 2021 #4 Yan tarafta olan işletim sistemi göstermeyi söylüyor fakat o gösterge özelliğini kapatma açma tuşu kaldırıldı diye biliyorum. @Yener K. @Enes3078 @Rezerve6 Rahatsız ettim, bakar mısınız? Son düzenleme: 1 Temmuz 2021
Yan tarafta olan işletim sistemi göstermeyi söylüyor fakat o gösterge özelliğini kapatma açma tuşu kaldırıldı diye biliyorum. @Yener K. @Enes3078 @Rezerve6 Rahatsız ettim, bakar mısınız?
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #5 orhanaygun41 dedi: Nasıl yani hocam? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam solda hangi tarayiciyi ve isletim sisteminiz gozukuyor (Windows10) onu diyorum.
orhanaygun41 dedi: Nasıl yani hocam? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam solda hangi tarayiciyi ve isletim sisteminiz gozukuyor (Windows10) onu diyorum.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 1 Temmuz 2021 #6 emorr1 dedi: Hocam solda hangi tarayiciyi ve isletim sisteminiz gozukuyor (Windows10) onu diyorum. Genişletmek için tıkla... O özellik kaldırıldı. Bir kere o özelliği kapatmış iseniz geri açamıyorsunuz ne yazık ki.
emorr1 dedi: Hocam solda hangi tarayiciyi ve isletim sisteminiz gozukuyor (Windows10) onu diyorum. Genişletmek için tıkla... O özellik kaldırıldı. Bir kere o özelliği kapatmış iseniz geri açamıyorsunuz ne yazık ki.
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #7 InternetciMen dedi: Yan tarafta olan işletim sistemi göstermeyi söylüyor fakat o gösterge özelliğini kapatma açma tuşu kaldırıldı diye biliyorum. @Bora Dere. Genişletmek için tıkla... Mod ekibinden istesem yaparlar mi? InternetciMen dedi: O özellik kaldırıldı. Bir kere o özelliği kapatmış iseniz geri açamıyorsunuz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Oyle bir secenek gormedim bile.
InternetciMen dedi: Yan tarafta olan işletim sistemi göstermeyi söylüyor fakat o gösterge özelliğini kapatma açma tuşu kaldırıldı diye biliyorum. @Bora Dere. Genişletmek için tıkla... Mod ekibinden istesem yaparlar mi? InternetciMen dedi: O özellik kaldırıldı. Bir kere o özelliği kapatmış iseniz geri açamıyorsunuz ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Oyle bir secenek gormedim bile.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 1 Temmuz 2021 #8 emorr1 dedi: Mod ekibinden istersem yaparlar mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, fakat yapmazlar büyük ihtimal ile.
emorr1 dedi: Mod ekibinden istersem yaparlar mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, fakat yapmazlar büyük ihtimal ile.
emorr1 Picopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 288 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #9 InternetciMen dedi: Bilmiyorum, fakat yapmazlar büyük ihtimal ile. Genişletmek için tıkla... Tamam da, oyle bir seyi acmadim ya da kapamadim ki.
InternetciMen dedi: Bilmiyorum, fakat yapmazlar büyük ihtimal ile. Genişletmek için tıkla... Tamam da, oyle bir seyi acmadim ya da kapamadim ki.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 1 Temmuz 2021 #10 emorr1 dedi: Tamam da, oyle bir seyi acmadim ya da kapamadim ki. Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak siteye kayıt olurken kapalı geliyor sanırsam. Aktif olan modlara etiket atar iseniz bir ihtimal bakarlar.
emorr1 dedi: Tamam da, oyle bir seyi acmadim ya da kapamadim ki. Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak siteye kayıt olurken kapalı geliyor sanırsam. Aktif olan modlara etiket atar iseniz bir ihtimal bakarlar.