Randower Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi Profil Kapağı 1524136703 18 Mayıs 2020 #1 Merhabalar, şu an eski 1 TB diskimi D diski olarak ayarlayıp, içindeki OEM Key aracılığı ile aktifleştirdiğim orijinal W10 Pro'yu SSD'ye geçirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
Merhabalar, şu an eski 1 TB diskimi D diski olarak ayarlayıp, içindeki OEM Key aracılığı ile aktifleştirdiğim orijinal W10 Pro'yu SSD'ye geçirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Tegwen Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 346 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 18 Mayıs 2020 #2 Önerim dostum temiz bir kurulum yapmandır. Ama Recep abiler zamanında klonlama yapmış bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Önerim dostum temiz bir kurulum yapmandır. Ama Recep abiler zamanında klonlama yapmış bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Randower Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 886 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi Profil Kapağı 1524136703 19 Mayıs 2020 #3 Tegwen dedi: Önerim dostum temiz bir kurulum yapmandır. Ama Recep abiler zamanında klonlama yapmış bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı Key'i aktifleştirebilir miyim ki yeni disk üzerinde, tek kullanımlık değil mi ?
Tegwen dedi: Önerim dostum temiz bir kurulum yapmandır. Ama Recep abiler zamanında klonlama yapmış bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı Key'i aktifleştirebilir miyim ki yeni disk üzerinde, tek kullanımlık değil mi ?
Tegwen Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 346 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 20 Mayıs 2020 #4 Randower dedi: Aynı Key'i aktifleştirebilir miyim ki yeni disk üzerinde, tek kullanımlık değil mi? Genişletmek için tıkla... O Key'ler anakarta entegre oluyor diye biliyorum. Yeni Key almana gerek yok.
Randower dedi: Aynı Key'i aktifleştirebilir miyim ki yeni disk üzerinde, tek kullanımlık değil mi? Genişletmek için tıkla... O Key'ler anakarta entegre oluyor diye biliyorum. Yeni Key almana gerek yok.