İşletim sistemini değiştirince yavaşlama problemi

veltus

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, Windows 8.1 Pro dışında herhangi bir işletim sistemini kurunca (format atınca) bilgisayar yavaşlıyor.

Sistemim:
  • Anakart: Asus P7h55/USB3
  • Ekran Kartı: Asus Eah 4670 (Ama AMD Radeon HD 4000 series diye geçiyor.)
  • İşlemci: i3 530
  • RAM: DDR2 Kingston 2x2

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'ler DDR3 olmasın?

Mevcut bileşenler genel olarak güzel. Temiz kurulum ile Windows 10 kurun. İllegal yöntemlerle aktive etmeyin. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal

Herhangi bir sürücü kurmayın. Sadece ekran kartı sürücüsünü kurun. Halen bir yavaşlama var ise belirtin, gerekirse beni etiketleyin yardımcı olurum size.

Bilmiyorum bilgisayara Windows 10 kurulmuyor. Dediğiniz gibi sadece ekran kartı sürücüsünü kuruyorum ama görüntü de düzelmiyor. RAM'lar DDR2 bu arada.

Konu başında yavaşlıyor diyorsunuz, şimdi ise Windows 10 kurulmuyor diyorsunuz.

Kurulamaması için hiçbir engel yok. Rehberi dikkatlice okuyup izleyin.
Windows 10 desteklemiyor herhalde bilmiyorum boot menüsünden USB'i sectiğimde ekranın sol köşesinde çizgi yanıp sönüyor.

Windows 10 desteklemiyor herhalde bilmiyorum boot menüsünden usbyi sectiğimde ekranın sol köşesinde çizgi yanıp sönüyor
İlk başta donanımsal olduğunu düşünmüştüm ama sadece Windows 8.1 Pro stabil olarak çalışıyor.

Eski anakartlarda UEFI kurulum imajı oluşturduğunuzdan bu durum olabilir. Sizde BIOS var, ona göre Rufus üzerinden yazdırmanız lazım. Konuda nasıl indirmeniz ve yazdırmanız gerektiği belirtilmekte.
Tamam Windows 10'u kurdum ekran kartı sürücülerinide ama hala en yuksek çözünürlük 1280x1024 normali bumu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…