B BrewsteR Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 441 26 Mayıs 2019 #11 Fatih Işık dedi: Tamamdır hocam, etiket atarsanız bir şekilde yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Etiket nasıl atacam? Çok bilgili değilimde.
Fatih Işık dedi: Tamamdır hocam, etiket atarsanız bir şekilde yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Etiket nasıl atacam? Çok bilgili değilimde.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.561 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Mayıs 2019 #12 BrewsteR dedi: Etiket nasıl atacam? Çok bilgili değilimde. Genişletmek için tıkla... Örneğin: @BrewsteR @Fatih Işık . Başına @ işareti getirip kullanıcının ismini yazıyorsun.
BrewsteR dedi: Etiket nasıl atacam? Çok bilgili değilimde. Genişletmek için tıkla... Örneğin: @BrewsteR @Fatih Işık . Başına @ işareti getirip kullanıcının ismini yazıyorsun.
B BrewsteR Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 441 26 Mayıs 2019 #13 Ribozom dedi: Örneğin: @BrewsteR @Fatih Işık . Başına @ işareti getirip kullanıcının ismini yazıyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.
Ribozom dedi: Örneğin: @BrewsteR @Fatih Işık . Başına @ işareti getirip kullanıcının ismini yazıyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.
B BrewsteR Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 441 30 Mayıs 2019 #14 @fatihguacho merhabalar hayırlı akşamlar ben şimdi formada başlıyacamda, yardımcı olursanız sevinirim.
@fatihguacho merhabalar hayırlı akşamlar ben şimdi formada başlıyacamda, yardımcı olursanız sevinirim.