İşletim sistemini SSD'ye Restore etme

• Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.044
B

Boğaçhan Ülker

Ziyaretçi
Arkadaşlar çok uzun süre değil ama bir süre önce bir konu açmıştım bu konu ile ilgili. Sonunda SSD'mi sipariş ettim ve Win8'i oraya kurmak istiyorum. Önceden de demiştim windows 8 ile ilgili bir .iso dosyası elimde bulunmamakta. Ve orjinal kullanırken sahte'ye geçmek istemiyorum. Bilgisayar açılırken recovery modda restore your computer gibi seçenekler var. Eğer bunlardan birini seçersem oradaki sekans nasıl işliyor? Yani bana bilgisayara bağlı olan 2 drivedan hangisine yüklemek istediğimi soracakmı yoksa direk tekrar HDD'ye mi yükleyecek? Teşekkürler. Ayrıca ürün şuanda FedEx'le Dallas'a gelmiş cuma elimde geçecek.

Açıkçası sistemden sisteme değişiyor Boğaç. Bazı sistemler listeden bir bölüm seçmene izin veriyor. SSD'yi formatlayıp NTFS bölümü yaparsan listede gözükebilir. Tabi bir liste seçmeye izin veriyorsa. Olmadı daha önce dediğim gibi restore sistemini de komple SSD'ye aktarabilirsin :)

Abi peki HDD'deki sadece Windows 8'e ait dosyaları SSD'ye klonlasam? Çünkü bu HDD'de filmler oyunlar müzikler falan var.

SSD'yi formatlamak şartmı abi? Klonlamak istesemde içinde ASUS'unda bazı appleri var Win 8 de hangisinin hangisi olacağını nasıl bilebilirim?

- - - Güncellendi - - -

Şu bir iki günde ROG forumlarında cirit attım baya. Orada iki yöntem vardı biri Windows keyini baypas etmek diğeride pre-install olan windows 8'i formatlamak. Ama ikisinden de tam anlam çıkaramadım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı