DemonDurden Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 83 26 Mart 2022 #1 Bilgisayarın animasyonlarını kapatmak FPS artırır mı veya PC'yi hızlandırır mı? Ben pek bir fark gözlemleyemedim.
Bilgisayarın animasyonlarını kapatmak FPS artırır mı veya PC'yi hızlandırır mı? Ben pek bir fark gözlemleyemedim.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 DemonDurden dedi: Bilgisayarın animasyonlarını kapatmak FPS artırır mı veya PC'yi hızlandırır mı? Ben pek bir fark gözlemleyemedim. Genişletmek için tıkla... Etkilemez, sadece açmaya çalıştığın dosyları animasyonsuz yüklediği için biraz hızlanmış gibi gözükür.
DemonDurden dedi: Bilgisayarın animasyonlarını kapatmak FPS artırır mı veya PC'yi hızlandırır mı? Ben pek bir fark gözlemleyemedim. Genişletmek için tıkla... Etkilemez, sadece açmaya çalıştığın dosyları animasyonsuz yüklediği için biraz hızlanmış gibi gözükür.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 26 Mart 2022 #3 Teorik olarak evet hızlandırır. Bilgisayarınız çok eski değilse farkı hissetmemeniz normaldir.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #4 Hayır FPS ile alakası yoktur. Sadece programların açılışı ve Windows' da gezinirken etkisini görebilirsiniz. Görsel efektleri kapatarak daha hızlı açıldığını görürsünüz. Hangi akıllı hızlandırır demiş çok merak ettim.
Hayır FPS ile alakası yoktur. Sadece programların açılışı ve Windows' da gezinirken etkisini görebilirsiniz. Görsel efektleri kapatarak daha hızlı açıldığını görürsünüz. Hangi akıllı hızlandırır demiş çok merak ettim.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 26 Mart 2022 #5 DemonDurden dedi: Bilgisayarın animasyonlarını kapatmak FPS artırır mı veya PC'yi hızlandırır mı? Ben pek bir fark gözlemleyemedim. Genişletmek için tıkla... Hızalnır animasyon kapalıyken yavaş hissettirir ama FPS yüksektir.
DemonDurden dedi: Bilgisayarın animasyonlarını kapatmak FPS artırır mı veya PC'yi hızlandırır mı? Ben pek bir fark gözlemleyemedim. Genişletmek için tıkla... Hızalnır animasyon kapalıyken yavaş hissettirir ama FPS yüksektir.
4 494896 Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 186 Çözümler 3 27 Mart 2022 #6 Oyun açıkken Windows animasyonlarını kullanmıyorsan hayır.