Çözüldü İşletim sistemli disk takılmadan nasıl formatlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

god rockstar

Hectopat
Daha fazla  
Elimde bir SSD var kutu şeklinde ve bir de SSD'ye USB kablosu çeviren bir kutusu var. Kısaca bu SSD'yi laptopa takınca iki tane işletim sistemli disk okuyor ve bu sebepten mavi ekran veriyor. Ne yapmalıyım, nasıl diski temizliyebilirim? Hatta içindekilere baksam iyi olurdu.

Çözüm

Bilmiyorum hocam ben kendi deneyimlerinden yola cikarak cevap verdim.

Hocam bunu denesem çalışır değil mi?

Evet ben hep böyle yapıyorum. Dükkana çökmüş bilgisayar vs geliyor mesela SSD'yi söküp bu yöntem ile biçimlendiriyoruz.
Bilmiyorum hocam ben kendi deneyimlerinden yola cikarak cevap verdim.

Evet ben hep böyle yapıyorum. Dükkana çökmüş bilgisayar vs geliyor mesela SSD'yi söküp bu yöntem ile biçimlendiriyoruz.
Sen bana şu deneyimin bilgisini bulsan keşke, millet kendi SSD'sine kuruluyken format atmaya çalışıyor onu biliyorum bende amipin zeki çevik ve ahlaklı olanını severim, yazma korumalıysa diskparttan clear attributes yapmak gerek onu atlıyor çoğunluk ama formatlanamaz kısmına hiç denk gelmedim veya örneğini görmedim. Görmek isterim, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…