Elimde bir SSD var kutu şeklinde ve bir de SSD'ye USB kablosu çeviren bir kutusu var. Kısaca bu SSD'yi laptopa takınca iki tane işletim sistemli disk okuyor ve bu sebepten mavi ekran veriyor. Ne yapmalıyım, nasıl diski temizliyebilirim? Hatta içindekilere baksam iyi olurdu.
Tamam da bunlar benim sorularıma cevap değil, ben hiç yaşamadım böyle bir durum, o yüzden soruyorum, sen yaşadın bir şekilde - peki böyle bir durumdan bili bili boy Gays'in mikroyumuşakçasının haberi var mı veya kullanıcılara haber verdi mi o nerede onu soruyorum?¿
Tamam işte laptopu aç, normal, USB çeviricine SSD'ni tak, USB'den açıkken sistem tak, yoksa ben seni yanlış mı anladım?
Sen bana şu deneyimin bilgisini bulsan keşke, millet kendi SSD'sine kuruluyken format atmaya çalışıyor onu biliyorum bende amipin zeki çevik ve ahlaklı olanını severim, yazma korumalıysa diskparttan clear attributes yapmak gerek onu atlıyor çoğunluk ama formatlanamaz kısmına hiç denk gelmedim veya örneğini görmedim. Görmek isterim, merak ettim.