İşletme için üniversite önerisi

fasafiso01

Femtopat
Selam. Lise son sınıf öğrencisiyim. Bir süre hukuk okuyup savcı olmak istedim ama artık bana uygun olmadığını fark ettim. İşletme okuyacağım, atılgan, organizasyondur, tasarımlar vs. gibi şeyleri severim ve uğraşırım.

Sizce koç, Bilkent, Boğaziçi...gibi üniversitelerden birinde okusam, hem dilimi hem kendimi geliştirsem gelecekte işsizlik gibi bir sorun yaşar mıyım? Veya parasızlık?

Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Koç ve Bilkent gibi özel okulları ya burslu okuyacaksınız ya da inanılmaz ücretler ödemek konusunda tereddüt etmeyeceksiniz.

Devlet okulları içindeyse Boğaziçi, İTÜ, İÜ, YTÜ gibi okullar var seçim sizin.

Fakat çok fazla işletme mezunu var ve "Kendini Geliştirmek" kisvesi adı altında dayatılan bu sosyal medya "Kişisel Gelişim Çılgınlığı" bir süre sonra elbette biter.

Karar sizin ben olsam İş Geliştirme Uzmanlığı ve Sürdürülebilirlik Eksperliği gibi yeni yeni gelişen alanlarda yer kapmak için atılgan bir yapı içinde risk almayı denerdim.

Koç ve Bilkent gibi özel okulları ya burslu okuyacaksınız ya da inanılmaz ücretler ödemek konusunda tereddüt etmeyeceksiniz.

Devlet okulları içindeyse Boğaziçi, İTÜ, iü, YTÜ gibi okullar var seçim sizin.

Fakat çok fazla işletme mezunu var ve "kendini geliştirmek" kisvesi adı altında dayatılan bu sosyal medya "kişisel gelişim çılgınlığı" bir süre sonra elbette biter.

Karar sizin ben olsam iş geliştirme uzmanlığı ve sürdürülebilirlik eksperliği gibi yeni yeni gelişen alanlarda yer kapmak için atılgan bir yapı içinde risk almayı denerdim.

Benim için güzel, maddi geliri de güzel olan. Çevreme ve kendime zaman ayırdığım insan ilişkileri gibi bir iş istediğim doğrudur. Aileden çok yakınımın bir turizm şirketi var ondan gördüğümle işletme okuma arzum gelişti diyebilirim. Yeni alanlara bakma sürecindeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı