Sinan yassa Zeptopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 İşletme okumak istiyorum. Yaklaşık 10güne YKS sınavım var, Kırıkkale işletme yazmak istiyorum ama sorum şu bir turlu anlayamadim halk dilinden işletme mezunu ne iş yapar açıklar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2023
İşletme okumak istiyorum. Yaklaşık 10güne YKS sınavım var, Kırıkkale işletme yazmak istiyorum ama sorum şu bir turlu anlayamadim halk dilinden işletme mezunu ne iş yapar açıklar mısınız?
AB5 Kilopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 36 6 Haziran 2023 #2 Alanı çok geniş ama genelde İK'da çalışırlar.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkiye'de çok iş imkanı yok hocam. Sonrasında mezun oldukları bölüm harici işlerde çalışıyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkiye'de çok iş imkanı yok hocam. Sonrasında mezun oldukları bölüm harici işlerde çalışıyorlar.
Anarchistx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 610 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #4 Askeriyede kantinci yapıyolar bu arkadaşları