Topraksevdalisi743 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Nasil sizce ıslık? Kendim bos zaman buldukca calıyorum. Sizce nasıl? İstek parça çalarım. Vocaroo | Online voice recorder Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs. voca.ro Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025
Nasil sizce ıslık? Kendim bos zaman buldukca calıyorum. Sizce nasıl? İstek parça çalarım. Vocaroo | Online voice recorder Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs. voca.ro
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 25 Nisan 2025 #2 Kral sanırım önceki hayatında çobanlık yapmışın. Vallahi aşırı güzel ıslık çalıyorsun.
Topraksevdalisi743 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 891548 dedi: Kral sanırım önceki hayatında çobanlık yapmışın. Vallahi aşırı güzel ıslık çalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Muzik yetenegim var temel ana eskiden melodika calardim islikta calardim ailem lise seciminde muzik ogretmenliginde atama yok diye meslek lisesine sokmustu. Ben oyle kendim ritme gore calarim guzel hissettiriyor
891548 dedi: Kral sanırım önceki hayatında çobanlık yapmışın. Vallahi aşırı güzel ıslık çalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Muzik yetenegim var temel ana eskiden melodika calardim islikta calardim ailem lise seciminde muzik ogretmenliginde atama yok diye meslek lisesine sokmustu. Ben oyle kendim ritme gore calarim guzel hissettiriyor