Vatex Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Oyun oynarken falan işlemci normal derecelerde takılıyor ama zaman ilerledikçe ısı 100 derecelere çıkıyor, bunu nasıl çözebilirim?
Oyun oynarken falan işlemci normal derecelerde takılıyor ama zaman ilerledikçe ısı 100 derecelere çıkıyor, bunu nasıl çözebilirim?
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.191 Makaleler 1 Çözümler 44 14 Haziran 2024 #2 Termal macun yenile MX 6 F/P alabilirsin. Veyahut fanı tam takamadıysan tam oturt başka nedeni de yok.
Termal macun yenile MX 6 F/P alabilirsin. Veyahut fanı tam takamadıysan tam oturt başka nedeni de yok.
Erdium Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 404 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 İşlemciniz kötüyse veya termal macuna bak yada direk sisteme bakım yap
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.701 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 O.C varsa geri al. Geri almıyorsan sıvı soğutma şart.
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 Vatex dedi: Oyun oynarken falan işlemci normal derecelerde takılıyor ama zaman ilerledikçe ısı 100 derecelere çıkıyor, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... En iyisi eğer uygunsa sıvı metal uygulamak tabii dediğim gibi uygunsa ve bunu da profesyonel birinin yapması lazım sonra devreleri bozulabilir ama termal macunu yanlış sürmüş de olabilirsin. Çok kalın veya çok ince sürerseniz iş yapmıyor.
Vatex dedi: Oyun oynarken falan işlemci normal derecelerde takılıyor ama zaman ilerledikçe ısı 100 derecelere çıkıyor, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... En iyisi eğer uygunsa sıvı metal uygulamak tabii dediğim gibi uygunsa ve bunu da profesyonel birinin yapması lazım sonra devreleri bozulabilir ama termal macunu yanlış sürmüş de olabilirsin. Çok kalın veya çok ince sürerseniz iş yapmıyor.
spaghettisosu Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.811 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara, Ankara, Güzel Ankara... Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik... 14 Haziran 2024 #6 Tam bilgi verebilir misiniz bize? İşlemcinizin marka modeli, soğutucunuzun markası, kasanızın markası, hangi oyunu oynarken bunu yapıyor mesela?
Tam bilgi verebilir misiniz bize? İşlemcinizin marka modeli, soğutucunuzun markası, kasanızın markası, hangi oyunu oynarken bunu yapıyor mesela?
Vatex Femtopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #7 spaghettisosu dedi: Tam bilgi verebilir misiniz bize? İşlemcinizin marka modeli, soğutucunuzun markası, kasanızın markası, hangi oyunu oynarken bunu yapıyor mesela? Genişletmek için tıkla... intel i5 13400f soğutucu stock nerdeyse her oyunda Fatherboard dedi: O.C varsa geri al. Geri almıyorsan sıvı soğutma şart. Genişletmek için tıkla... o.c yok Erdium dedi: İşlemciniz kötüyse veya termal macuna bak yada direk sisteme bakım yap Genişletmek için tıkla... pc yi yeni aldım KökTürk dedi: Termal macun yenile MX 6 F/P alabilirsin. Veyahut fanı tam takamadıysan tam oturt başka nedeni de yok. Genişletmek için tıkla... termal macun yenliledim yenilerkende sıkıca taktım Son düzenleme: 15 Haziran 2024
spaghettisosu dedi: Tam bilgi verebilir misiniz bize? İşlemcinizin marka modeli, soğutucunuzun markası, kasanızın markası, hangi oyunu oynarken bunu yapıyor mesela? Genişletmek için tıkla... intel i5 13400f soğutucu stock nerdeyse her oyunda Fatherboard dedi: O.C varsa geri al. Geri almıyorsan sıvı soğutma şart. Genişletmek için tıkla... o.c yok Erdium dedi: İşlemciniz kötüyse veya termal macuna bak yada direk sisteme bakım yap Genişletmek için tıkla... pc yi yeni aldım KökTürk dedi: Termal macun yenile MX 6 F/P alabilirsin. Veyahut fanı tam takamadıysan tam oturt başka nedeni de yok. Genişletmek için tıkla... termal macun yenliledim yenilerkende sıkıca taktım