ThePaşa Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 122 25 Ekim 2024 #1 Selamlar. İsmek'in grafik tasarım kursuna gitmek istiyorum. Sorum şu; ilk olarak hangi kursa başlamalıyım yani Photoshop mu yoksa Illustrator mu? Son olarak üniversite okumadan bu kurstan sonra grafik işinde çalışabilir miyim?
Selamlar. İsmek'in grafik tasarım kursuna gitmek istiyorum. Sorum şu; ilk olarak hangi kursa başlamalıyım yani Photoshop mu yoksa Illustrator mu? Son olarak üniversite okumadan bu kurstan sonra grafik işinde çalışabilir miyim?
bars19 Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #2 Kurs merkezi yeni bosnada mı?
ThePaşa Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 122 25 Ekim 2024 #3 bars19 dedi: Kurs merkezi yeni bosnada mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Merkez Camii'nin az yukarısında.
bars19 dedi: Kurs merkezi yeni bosnada mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Merkez Camii'nin az yukarısında.
bars19 Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #4 ThePaşa dedi: Evet. Merkez Camii'nin az yukarısında. Genişletmek için tıkla... Grafik hakkında bilgim yok ama kurs merkezi çok güzel yerdir 2 tane kursa gitmiştim.
ThePaşa dedi: Evet. Merkez Camii'nin az yukarısında. Genişletmek için tıkla... Grafik hakkında bilgim yok ama kurs merkezi çok güzel yerdir 2 tane kursa gitmiştim.
ThePaşa Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 122 25 Ekim 2024 #5 bars19 dedi: Grafik hakkında bilgim yok ama kurs merkezi çok güzel yerdir 2 tane kursa gitmiştim. Genişletmek için tıkla... Eğitmenlerin tavrı iyi mi?
bars19 dedi: Grafik hakkında bilgim yok ama kurs merkezi çok güzel yerdir 2 tane kursa gitmiştim. Genişletmek için tıkla... Eğitmenlerin tavrı iyi mi?
bars19 Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #6 ThePaşa dedi: Eğitmenlerin tavrı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocaya göre değir ama çoğu kaliteli hocadır okuldaki gibi değiller ilgileniyorlar baya
ThePaşa dedi: Eğitmenlerin tavrı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Hocaya göre değir ama çoğu kaliteli hocadır okuldaki gibi değiller ilgileniyorlar baya
ThePaşa Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 122 25 Ekim 2024 #7 bars19 dedi: Hocaya göre değir ama çoğu kaliteli hocadır okuldaki gibi değiller ilgileniyorlar bayağı. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler.
bars19 dedi: Hocaya göre değir ama çoğu kaliteli hocadır okuldaki gibi değiller ilgileniyorlar bayağı. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler.