SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #1 Merhaba Technopat ailesi. İsmimi Kngomegan42 olarak değiştirme imkanınız var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2014
Kobe.Bryant_23 Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #2 Kullanıcı Adı Değişiklikleri | Sayfa 17 | Technopat Sosyal Bu konu altından mesaj atarsanız yetkili arkadaşlar değiştirebilirler.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri | Sayfa 17 | Technopat Sosyal Bu konu altından mesaj atarsanız yetkili arkadaşlar değiştirebilirler.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #3 Teşekkürler, mesajımı ilettim. İnşallah yaparlar çünkü bu yolla kimlik bile çalabiliyorlarmış diye duydum, bu yüzden değiştirmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2014
Teşekkürler, mesajımı ilettim. İnşallah yaparlar çünkü bu yolla kimlik bile çalabiliyorlarmış diye duydum, bu yüzden değiştirmek istiyorum.