İsmimle dalga geçiliyor

bosverismi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 9. sinifim. Adim Kerem ama arkadaşlarım bana kerim diyor ve bunu çok komik sanıyorlar. Bu ismi tüm okula yaydıkları için herkes beni Kerim olarak tanıyor. Ustelik birçok konuda benimle dalga geçiyorlar. Ne yapmalıyım? Verebilecegim en iyi cevap nedir? Fazla mi kafaya takıyorum bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 9. sinifim. Adim kerem ama arkadaşlarım bana kerim diyor ve bunu çok komik sanıyorlar. Bu ismi tüm okula yaydıkları için herkes beni kerim olarak tanıyor. Ustelik birçok konuda benimle dalga geçiyorlar. Ne yapmalıyım? Verebilecegim en iyi cevap nedir? Fazla mi kafaya takıyorum bilmiyorum.

Lise de en boş şeyle bile dalga geçilir. Ben olsam uğraşmazdım fakat isterseniz nakil aldırabilirsiniz.

Arkadaşlar ben 9. sinifim. Adim kerem ama arkadaşlarım bana kerim diyor ve bunu çok komik sanıyorlar. Bu ismi tüm okula yaydıkları için herkes beni kerim olarak tanıyor. Ustelik birçok konuda benimle dalga geçiyorlar. Ne yapmalıyım? Verebilecegim en iyi cevap nedir? Fazla mi kafaya takıyorum bilmiyorum.

Eğer sen de onlarla geçiyorsan normal. Sen geçmediğin halde geçiyorlarsa ama abartmıyorlarsa ve yapma deyince duruyorlarsa nornal. Bunlar dışındakiler anormal bence.

Arkadaşlar ben 9. sinifim. Adim Kerem ama arkadaşlarım bana kerim diyor ve bunu çok komik sanıyorlar. Bu ismi tüm okula yaydıkları için herkes beni Kerim olarak tanıyor. Ustelik birçok konuda benimle dalga geçiyorlar. Ne yapmalıyım? Verebilecegim en iyi cevap nedir? Fazla mi kafaya takıyorum bilmiyorum.

İsmimiz aynı. Bana da Fenasi deyip duruyorlar. Çıkar aleti vur masaya, seslerini keserler.

Aşırı kafaya takıyorsunuz hocam. Belki de siz sinirleniyorsunuz diye kerim demeye ve gülmeye devam etmişlerdir. Takmayın bizde bir çocuğa karakürt diyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı