Çözüldü İsminde RGB yazan fanlar sadece RGB mi oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ElmaOfficial1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5080 Ryzen 7 9800X3D ANAKART BELLİ DEĞİL G.skill trident z5 64gb ram Renegade SRNGD/2000G 2TB ssd Corsair Rm1000x msi mag coreliquid e360 beyaz msi mag pano 100r pz agon pro AG276QZD2
Meslek
İşsiz
Başlıkta tam belirtemedim fakat sorum şu: Soğutma ürünlerinin isimlerinde RGB yazması bundan başka renk olmayacağı anlamına mı geliyor? Yoksa sadece RGB seçeneği olduğunu belli etmek için mi?

Çözüm
Başlıkta tam belirtemedim fakat sorum şu: Soğutma ürünlerinin isimlerinde RGB yazması bundan başka renk olmayacağı anlamına mı geliyor? Yoksa sadece RGB seçeneği olduğunu belli etmek için mi?

ARGB ile RGB vardır
ARGB istediğiniz gibi yapabilirsiniz ama RGB'nin sınırları vardır, ARGB= adreslenebilir olarak geçiyor.

ARGB ile RGB vardır
ARGB istediğiniz gibi yapabilirsiniz ama RGB'nin sınırları vardır, ARGB= adreslenebilir olarak geçiyor.

Çözüm
Urune gore degisiyor. Bazilarinda renk ayarlanmiyor, genellikle ucuz ve dandikleri boyle oluyor. Fan ismini verirseniz daha iyi cevap verebilirdik gerci...

Urune gore degisiyor. Bazilarinda renk ayarlanmiyor, genellikle ucuz ve dandikleri boyle oluyor. Fan ismini verirseniz daha iyi cevap verebilirdik gerci...
Corsair Nautilus 360 RS

ARGB ile RGB vardır
Teşekkürler bilgi için.

Eğer anakartında ARGB slotu yoksa dönüştürücü alman gerekir aksi halde renkleri ayarlayamazsın.

Eğer imkan varsa ARGB fan almanı tavsiye ederim. Anakartında giriş yoksa ufak bir kontrolcü ve kumanda ile hem renkleri, hem fan dönüş hızlarını kolayca kontrol edebilirsin. Sisteminde yoksa ve ileride satın almak istersen yine bir ARGB sıvı soğutma ile tüm kasanda aynı renk yoğunluğunu ve düzenini yakalayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…