İsmini bilmediğim bir oyun

Rhexia

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, en son 8 yaşında tanıdığımın PC'sinde oynadığım bir oyun vardı, o oyunun adını unuttum şu an. Kendi PC'm var. Sistem özellikleri çok düşük. 4 GB RAM, Intel Celeron CPU N3060, Intel HD Graphics gibi. O zamanlar tanıdığımın PC'si de bu özelliklere sahipti. Neyse, oyuna geçelim. Oyunun yükleniş ekranında bir tane 2 katlı ev vardı. Yukarı kata dışarıdan merdiven ile çıkılıyordu ve evin içinde düşman askeri vardı. Yükleniş ekranı böyleydi. Oyunun oynayış kısmı ise ilk başta bir ormanda doğuyorsun ama öyle her yer ağaç falan değil, ormana göre biraz daha ağaçların arası açık ve çalılık biraz daha fazla. Hemen ileride yaklaşık 5 metre ileride bir yıkık küçücük ev var. Çatısı falan hep yıkılmış. O evin içinden geçtiğimiz anda müzik çalıyor. Böyle oynayanı paniğe sokabilen bir müzik. O müzik çalarken hemen karşıdaki çok katlı bir evin çatısına bir düşman askeri çıkıyor ve onu öldürüyorsun ve çatı katının yaklaşık 2-3 kat aşağısındaki bir pencerede de var onu da öldürüyorsun. Sonra ilerliyorsun ve sola dönünce barikat gibi ama daha çok kutu ya benziyor kenarında duruyor onun arkasında düşman var ilk başta bomba atıyor. Bomba atınca ekranda uyarı geliyor. Bombanın yönünü gösteriyor. Oyunda trenler falan da var ama hepsi hasar almış veya devrilmiş şekilde ve oyunda ölünce bir yere dikilmiş bir sopanın üstünde kurşun deliği gibi bir deliği olan asker kaskı var. O kask benim kontrol ettiğim karakterin kaskı oluyor galiba :D ve oyunda kayıt etme de vardı, oyunumuzu kayıt edebiliyoruz hatırladığım kadarıyla. Ben 5 oyun kaydetmiştim. Oyun İngilizceydi galiba. Bir de oyunun sonuna doğru roket atar alıyoruz ve çok uzak olmasa da biraz uzaktaki tankı patlatıyoruz sonra bir eve giriyoruz. Teröristleri öldürüp bir keskin nişancı silahını alıyoruz. Sonra oyun bitiyor ve bir resim çıkıyor. 5-6 asker omuz omuza girmiş ve eğilmişti daha oyunun anlatmadığım küçük şeyleri var. Eğer isterseniz onları da yazabilirim. Arkadaşlar, bu oyunu bilen arkadaş varsa ve yazarsa sevinirim, yazım yanlışlarımı elimden geldiğince düzelttim. Yine de yanlış varsa özür dilerim. İyi akşamlar.

Oyunda karakterler var mıydı?

Karakter derken ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım oyunda sadece benim yönettiğim karakter var(o zamanlar PC'den resmen hiç anlamıyordum bakış açısı vb değiştirmedim) ve düşman askerleri ve oyunun ortalarında dost askerler oluyordu ve silahla o dost askerlere sıkılmıyordu bomba ile yapabiliyordum sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı