L4A7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 736 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2022 #11 Ozannasrullayev dedi: Merhabalar. Oyunu amcamlarda oynamıştım bayağı eskiden. Hatırladığım kadarıyla avmdeydim dolaşıyordum silahım vardı ve etrafta zombiler dolaşıyordu. İpucu eski bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam Left 4 Dead 2 dedim. Eğer ki o ise çözüldü koyar mısın?
Ozannasrullayev dedi: Merhabalar. Oyunu amcamlarda oynamıştım bayağı eskiden. Hatırladığım kadarıyla avmdeydim dolaşıyordum silahım vardı ve etrafta zombiler dolaşıyordu. İpucu eski bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam Left 4 Dead 2 dedim. Eğer ki o ise çözüldü koyar mısın?
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 1 Ocak 2022 #12 Dead trigger olabilir mi? veya Into the dead?
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.336 Çözümler 2 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 1 Ocak 2022 #13 L4A7 dedi: Hocam Left 4 Dead 2 dedim. Eğer ki o ise çözüldü koyar mısın? Genişletmek için tıkla... Hayır sen Left 4 Dead dedin aslında oyun Left 4 Dead 2. Bu sahne 2. oyunda
L4A7 dedi: Hocam Left 4 Dead 2 dedim. Eğer ki o ise çözüldü koyar mısın? Genişletmek için tıkla... Hayır sen Left 4 Dead dedin aslında oyun Left 4 Dead 2. Bu sahne 2. oyunda
L4A7 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 736 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2022 #14 gemiciadam dedi: Hayır sen Left 4 Dead dedin aslında oyun Left 4 Dead 2. bu sahne 2. oyunda Genişletmek için tıkla... Aynı seri ne fark eder hocam. Sonuç olarak L4D2
gemiciadam dedi: Hayır sen Left 4 Dead dedin aslında oyun Left 4 Dead 2. bu sahne 2. oyunda Genişletmek için tıkla... Aynı seri ne fark eder hocam. Sonuç olarak L4D2
A AsK3R Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 237 1 Ocak 2022 #15 Parasite Eve? PS1 ya da PS2 oyunuydu tam hatırlamıyorum ama.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #16 L4D2'de de böyle bir bölüm var evet, ama Dead Rising 1 veya 2 olma ihtimali de var. Bu oyunların birçok kısmı AVM tarzı mekanlarda geçiyor. Son düzenleme: 1 Ocak 2022
L4D2'de de böyle bir bölüm var evet, ama Dead Rising 1 veya 2 olma ihtimali de var. Bu oyunların birçok kısmı AVM tarzı mekanlarda geçiyor.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #17 Left 4 Dead 2. Hatta senaryonun adı da Dead Center. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Left 4 Dead 2. Hatta senaryonun adı da Dead Center. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DateALivee Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 853 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #18 Dead Rising'dir hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dead Rising'dir hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Ozannasrullayev Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 135 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #19 Yennefer Sorceress dedi: Dead rising. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Left 4 Dead 2 değilmiş arkadaşlar. Atmosferi öyle değildi, yine de teşekkür ederim.
Yennefer Sorceress dedi: Dead rising. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Left 4 Dead 2 değilmiş arkadaşlar. Atmosferi öyle değildi, yine de teşekkür ederim.