Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 22 Mayıs 2020 #91 Optiğe sığsa daha iyi olurdu.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 22 Mayıs 2020 #92 Brexit dedi: Optiğe sığsa daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Kaç harften oluşuyor?
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 22 Mayıs 2020 #93 unnamedington dedi: Kaç harften oluşuyor? Genişletmek için tıkla... Sanırım 1 harf ile kaçıyor iki ismim olunca.
unnamedington dedi: Kaç harften oluşuyor? Genişletmek için tıkla... Sanırım 1 harf ile kaçıyor iki ismim olunca.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 22 Mayıs 2020 #94 unnamedington dedi: Sürprizbozan Eki Görüntüle 570713 Genişletmek için tıkla... İnternette birine ben Serdar Aksu dediğimde yok artık,yuh,vayyy be gibi tepkiler veriyor.
unnamedington dedi: Sürprizbozan Eki Görüntüle 570713 Genişletmek için tıkla... İnternette birine ben Serdar Aksu dediğimde yok artık,yuh,vayyy be gibi tepkiler veriyor.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 22 Mayıs 2020 #95 Linux Oyunda dedi: İnternette birine ben Serdar Aksu dediğimde yok artık, yuh, vayyy be gibi tepkiler veriyor. Genişletmek için tıkla... Yuh! Gerçekten de o musunuz? Demek ki buradan içerik çalıyorsun ha! Aslında sizin daha da gizli olmanızı sağlıyor. Mesela ben Enes yazdığımda hiç fotoğrafım çıkmıyor. Enes Batur sağ olsun.
Linux Oyunda dedi: İnternette birine ben Serdar Aksu dediğimde yok artık, yuh, vayyy be gibi tepkiler veriyor. Genişletmek için tıkla... Yuh! Gerçekten de o musunuz? Demek ki buradan içerik çalıyorsun ha! Aslında sizin daha da gizli olmanızı sağlıyor. Mesela ben Enes yazdığımda hiç fotoğrafım çıkmıyor. Enes Batur sağ olsun.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #96 Memnun değilim.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 22 Mayıs 2020 #97 Linux Oyunda dedi: İnternette birine ben Serdar Aksu dediğimde yok artık, yuh, vayyy be gibi tepkiler veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bir de YouTube kanalınız bulunuyor. Waterfox önermenden anlamalıydım. O masaüstü seni çok belli ediyor. (Yüsek Sesli Versiyon)
Linux Oyunda dedi: İnternette birine ben Serdar Aksu dediğimde yok artık, yuh, vayyy be gibi tepkiler veriyor. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bir de YouTube kanalınız bulunuyor. Waterfox önermenden anlamalıydım. O masaüstü seni çok belli ediyor. (Yüsek Sesli Versiyon)
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 22 Mayıs 2020 #98 unnamedington dedi: Sanırsam bir de YouTube kanalınız bulunuyor. Waterfox önermenden anlamalıydım. O masaüstü seni çok belli ediyor. (Yüsek Sesli Versiyon) Genişletmek için tıkla... Acaba hangi kanalı buldunuz benim kanalım:
unnamedington dedi: Sanırsam bir de YouTube kanalınız bulunuyor. Waterfox önermenden anlamalıydım. O masaüstü seni çok belli ediyor. (Yüsek Sesli Versiyon) Genişletmek için tıkla... Acaba hangi kanalı buldunuz benim kanalım:
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 22 Mayıs 2020 #99 Linux Oyunda dedi: Acaba hangi kanalı buldunuz benim kanalım: Eki Görüntüle 570729 Genişletmek için tıkla... Aynı isimden olan bir kanaldıç Demek ki iki kişiden fazla bu ismi kullanan varmış. Videoda Waterfox görünce işte buldum dedim.
Linux Oyunda dedi: Acaba hangi kanalı buldunuz benim kanalım: Eki Görüntüle 570729 Genişletmek için tıkla... Aynı isimden olan bir kanaldıç Demek ki iki kişiden fazla bu ismi kullanan varmış. Videoda Waterfox görünce işte buldum dedim.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.994 Çözümler 12 Yer Bursa 22 Mayıs 2020 #100 Hem memnunum hem değilim. Tuhaf bir ismim var. Adaşımla tanışmadım hiç.