Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #51 yYusuffs dedi: İsmimizin almamın ne yapılacak? Sanırım yakında Ip adresimizi de sorucaksınız(!) Genişletmek için tıkla... Nereden bildin? Şaka bir yana gerçekten kötü amacım yok. Ben ne yapayım sizin isminizi?
yYusuffs dedi: İsmimizin almamın ne yapılacak? Sanırım yakında Ip adresimizi de sorucaksınız(!) Genişletmek için tıkla... Nereden bildin? Şaka bir yana gerçekten kötü amacım yok. Ben ne yapayım sizin isminizi?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 13 Nisan 2021 #52 381145 dedi: Anti: Karşıt. Vista: Windows Vista. Genişletmek için tıkla... Windows Vista olmasaydı Windows 7 de olmayacaktı. Bu açıdan düşündün mü?
381145 dedi: Anti: Karşıt. Vista: Windows Vista. Genişletmek için tıkla... Windows Vista olmasaydı Windows 7 de olmayacaktı. Bu açıdan düşündün mü?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 13 Nisan 2021 #53 Tostçuyum yani, dümdüz tostçu.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 13 Nisan 2021 #54 YFK dedi: Windows Vista olmasaydı Windows 7 de olmayacaktı. Bu açıdan düşündün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında Windows Vista'yı severim de üye olurken sonra değiştirim diye bunu koymuştum. Sonra öğrendim isim değiştirmek için bekliyorum şimdi de.
YFK dedi: Windows Vista olmasaydı Windows 7 de olmayacaktı. Bu açıdan düşündün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında Windows Vista'yı severim de üye olurken sonra değiştirim diye bunu koymuştum. Sonra öğrendim isim değiştirmek için bekliyorum şimdi de.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 896 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #55 Online bir web oyununda nick oluşturacaktım, güzel bir şey olsun diye düşündüm aklıma bu geldi, kendi yaratıcılığım yani başka bir anlamı yok.
Online bir web oyununda nick oluşturacaktım, güzel bir şey olsun diye düşündüm aklıma bu geldi, kendi yaratıcılığım yani başka bir anlamı yok.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 13 Nisan 2021 #56 Heroxira1 dedi: Online bir web oyununda nick oluşturacaktım, güzel bir şey olsun diye düşündüm aklıma bu geldi, kendi yaratıcılığım yani başka bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Peki neden 1 sayısı da var. Başka bu ismi kullanan yok sanırım.
Heroxira1 dedi: Online bir web oyununda nick oluşturacaktım, güzel bir şey olsun diye düşündüm aklıma bu geldi, kendi yaratıcılığım yani başka bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Peki neden 1 sayısı da var. Başka bu ismi kullanan yok sanırım.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #57 Bakkal amca dedi: Forumda çok fazla değişik isim var. Anlamlarını merak ediyorum. Mesela benim ismimin anlamı "mahallemizin bakkal amcası." Genişletmek için tıkla... Aklıma ilk böyle bir şey geldi .
Bakkal amca dedi: Forumda çok fazla değişik isim var. Anlamlarını merak ediyorum. Mesela benim ismimin anlamı "mahallemizin bakkal amcası." Genişletmek için tıkla... Aklıma ilk böyle bir şey geldi .
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 13 Nisan 2021 #58 Bakkal amca dedi: Forumda çok fazla değişik isim var. Anlamlarını merak ediyorum. Mesela benim ismimin anlamı "mahallemizin Bakkal amcası." Genişletmek için tıkla... Mühendisin "hawli" okunuşu.
Bakkal amca dedi: Forumda çok fazla değişik isim var. Anlamlarını merak ediyorum. Mesela benim ismimin anlamı "mahallemizin Bakkal amcası." Genişletmek için tıkla... Mühendisin "hawli" okunuşu.
Y yYusuffs Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #59 Bakkal amca dedi: Nereden bildin? Şaka bir yana gerçekten kötü amacım yok. Ben ne yapayım sizin isminizi? Genişletmek için tıkla... E niye soruyorsunuz. Gerçi sıkıntı yok.
Bakkal amca dedi: Nereden bildin? Şaka bir yana gerçekten kötü amacım yok. Ben ne yapayım sizin isminizi? Genişletmek için tıkla... E niye soruyorsunuz. Gerçi sıkıntı yok.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Nisan 2021 #60 "Badem" isminden geliyor. Sevdiğim kızın ismini eski takma adım ile birleştirdim, "kade" oldu.