E Ege Kurnaz Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #1 Win 7 iso CD'si oluşturacağım DVD'ye yazıldığını biliyorum ama CD'ye yazılıp yazılmadığını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Win 7 iso CD'si oluşturacağım DVD'ye yazıldığını biliyorum ama CD'ye yazılıp yazılmadığını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Çözüm MF 2 Temmuz 2019 CD'ye ISO yazılır ama ISO, CD kapasitesini aşmamalıdır. CD'lerde kapasite genelde 700 MB'tır. Bu durumda Windows 7 imajı yüksek boyutundan dolayı CD'ye yazılamaz.
CD'ye ISO yazılır ama ISO, CD kapasitesini aşmamalıdır. CD'lerde kapasite genelde 700 MB'tır. Bu durumda Windows 7 imajı yüksek boyutundan dolayı CD'ye yazılamaz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Temmuz 2019 #2 CD'ye ISO yazılır ama ISO, CD kapasitesini aşmamalıdır. CD'lerde kapasite genelde 700 MB'tır. Bu durumda Windows 7 imajı yüksek boyutundan dolayı CD'ye yazılamaz. Artı 0 Eksi Çözüm
CD'ye ISO yazılır ama ISO, CD kapasitesini aşmamalıdır. CD'lerde kapasite genelde 700 MB'tır. Bu durumda Windows 7 imajı yüksek boyutundan dolayı CD'ye yazılamaz.
TheMarksman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #3 CD kapasitesi 700MB'dir, sığmayacağı için CD'ye yazdıramazsınız. Artı 0 Eksi