youngcontext Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 PC'ye PS2 emülatör indirdim. Flash belleğe PS2 emu dosyalarını ve PS2 için olan oyunlarını ayrı bir klasör açıp flash belleğe atarsam belleğe zarar verir mi?
PC'ye PS2 emülatör indirdim. Flash belleğe PS2 emu dosyalarını ve PS2 için olan oyunlarını ayrı bir klasör açıp flash belleğe atarsam belleğe zarar verir mi?
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 664 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Kavik River Camp Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Hocam nasıl zarar verecek?
youngcontext Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 Old Major dedi: Hocam nasıl zarar verecek? Genişletmek için tıkla... Bir tane mesajda adam flash belleğe iso dosyası atıp flashını öldürdüğünü yazmıştı. Bende o yüzden sorayım dedim.
Old Major dedi: Hocam nasıl zarar verecek? Genişletmek için tıkla... Bir tane mesajda adam flash belleğe iso dosyası atıp flashını öldürdüğünü yazmıştı. Bende o yüzden sorayım dedim.
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 664 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Kavik River Camp Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 youngcontext dedi: Bir tane mesajda adam flash belleğe ISO dosyası atıp flashını öldürdüğünü yazmıştı. Bende o yüzden sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam olması imkansız. ISO dosyası mı taşıyacaksınız yoksa ISO dosyası mı flaşlayacaksınız Rufus ile?
youngcontext dedi: Bir tane mesajda adam flash belleğe ISO dosyası atıp flashını öldürdüğünü yazmıştı. Bende o yüzden sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam olması imkansız. ISO dosyası mı taşıyacaksınız yoksa ISO dosyası mı flaşlayacaksınız Rufus ile?
youngcontext Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #5 Old Major dedi: Hocam olması imkansız. ISO dosyası mı taşıyacaksınız yoksa ISO dosyası mı flaşlayacaksınız Rufus ile? Genişletmek için tıkla... Sadece ISO dosyasını flash'a taşıyacağım. Flash'ı baska pc ye takıp flash üzerinden emu'yu çalıştırıcam o kadar.
Old Major dedi: Hocam olması imkansız. ISO dosyası mı taşıyacaksınız yoksa ISO dosyası mı flaşlayacaksınız Rufus ile? Genişletmek için tıkla... Sadece ISO dosyasını flash'a taşıyacağım. Flash'ı baska pc ye takıp flash üzerinden emu'yu çalıştırıcam o kadar.
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 664 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Kavik River Camp Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #6 youngcontext dedi: Sadece ISO dosyasını Flash'a taşıyacağım. Flash'ı baska PC'ye takıp flash üzerinden Emu'yu çalıştıracağım o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam zarar vermez. Normal dosyalar gibi ISO da bir dosya formatı. Sadece içinde sanal veriler var o kadar.
youngcontext dedi: Sadece ISO dosyasını Flash'a taşıyacağım. Flash'ı baska PC'ye takıp flash üzerinden Emu'yu çalıştıracağım o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam zarar vermez. Normal dosyalar gibi ISO da bir dosya formatı. Sadece içinde sanal veriler var o kadar.
youngcontext Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #7 Old Major dedi: Hocam zarar vermez. Normal dosyalar gibi ISO da bir dosya formatı. Sadece içinde sanal veriler var o kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun.
Old Major dedi: Hocam zarar vermez. Normal dosyalar gibi ISO da bir dosya formatı. Sadece içinde sanal veriler var o kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun.