B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2013 #1 Arkadaşlar .İSO'nun içinden dosya silmek mümkünmü? Mümkünse nasıl yapabiliriz. Power İso ile pek beceremedim.
Arkadaşlar .İSO'nun içinden dosya silmek mümkünmü? Mümkünse nasıl yapabiliriz. Power İso ile pek beceremedim.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 3 Haziran 2013 #2 Mümkün olması lazım. Farklı bir program ile denediniz mi?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2013 #3 Raşit Gönenç dedi: Mümkün olması lazım. Farklı bir program ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, önereceğiniz bir program var mı?
Raşit Gönenç dedi: Mümkün olması lazım. Farklı bir program ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, önereceğiniz bir program var mı?
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 3 Haziran 2013 #4 Power .iso demesen, bende Power .iso diyecektim. Ultraiso diye bir program vardı. Bir de onunla deneyin derim. Denemekten bir şey çıkmaz.
Power .iso demesen, bende Power .iso diyecektim. Ultraiso diye bir program vardı. Bir de onunla deneyin derim. Denemekten bir şey çıkmaz.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Haziran 2013 #5 PowerISO'nun tam sürümü ile yapabilirsiniz. Deneme sürümünde 300 MB limiti var.
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2013 #6 PowerISO ile veya şöylede olabilir ISO dosyasını WinRAR veya arşivleme yazılımlarıyla açarak yapabilirsiniz
PowerISO ile veya şöylede olabilir ISO dosyasını WinRAR veya arşivleme yazılımlarıyla açarak yapabilirsiniz